23948sdkhjf

Dansker i spidsen for Siemens Gamesas udviklingsarbejde

Morten Pilgaard Rasmussen er ny CTO hos Siemens Gamesa

Morten Pilgaard Rasmussen er blevet udnævnt til ny global chief technology officer (CTO) hos Siemens Gamesa. Der er tale om en nyoprettet stilling, som bliver oprettet den 1. januar 2023, skriver Siemens Gamesa i en pressemeddelelse.

Morten Pilgaard Rasmussen bliver samtidig en del af Siemens Gamesas direktion.

Han har siden marts 2017 haft titel af head of offshore technology, hvor han har haft ansvaret for udvikling af ny teknologi til Siemens Gamesas offshore-møller.

Skal bringe to verdener sammen

I den nye stilling skal Morten Pilgaard Rasmussen forsøge at forene vindmølleproducentens to udviklings-teams, så de kan udvikle ny teknologi, der kan udvikle fælles teknologiske løsninger til brug på tværs af on- og offshore-forretningen.

- Morten medbringer et omfattende overblik fra begge sider af vores forretning: offshore og onshore. Kombineret med omfattende erfaring fra forskning og udvikling og med at lede teams i komplekse, internationale miljøer gør det ham til den bedste kandidat til succesfuldt at harmonisere og standardisere vores teknologier, skabe stabilitet til udviklingsprocessen og produktkvaliteten, siger Jochen Eickholt, CEO hos Siemens Gamesa.

Morten Pilgaard Rasmussen får base i Pamplona i Spanien og refererer direkte til Jochen Eickholt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125