23948sdkhjf

ETK EMS løb med Den Gyldne Loddekolbe

Den østjyske underleverandør kan for anden gang bryste sig af at være Danmark bedste prototype montagevirksomhed.
Den Gyldne Loddekolbe blev overrakt på E12-messen, der fandt sted i Odense Congress Center i sidste uge. Prisen blev uddelt af udviklingshuset Axcon for tredje gang, og det var anden gang, at ETK EMS løb med æren.

- Vi er overraskede og glade. Det er fantastisk, at vi kan præstere at holde dampen oppe og gøre det igen, udtaler salgschef hos ETK EMS Michael Ravn, der selvfølgelig vil bruge prisen i det fremadrettede arbejde:

- Vi vil bruge det til igen at slå på tromme for, at ETK er en god samarbejdspartner ud i elektronikproduktion og især inden for prototyper. Og især vil vi gerne fortælle, at vi nu kan arbejde med prototyper på vores fabrik i Frederikssund og også på vores fabrik i Rayong. Så nu har vi ligesom hele paletten med.

Vil være mere synlige på Sjælland
Han roser Axcon for at have taget initiativ til prisen og for at sætte fokus på netop prototype montage, der ofte er en lidt overset disciplin i elektronikindustrien.

ETK EMS vandt også den første udgave af Den Gyldne Loddekolbe i 2010, mens BB Electronic løb med æren sidste år. Michael Ravn er dog klar til at forsvare titlen næste år, og det har han en enkel opskrift på:

- Vi vil bare gøre det, vi plejer – bare lidt bedre. Vi skal være lidt mere synlige på Sjælland – så det handler om synliggørelse. Der er stadig mange i det her land, der ikke kender ETK, slutter han.

Udover ETK EMS var også CB Svendsen, BB Electronics og EWG Electronics nomineret til prisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078