23948sdkhjf

Automationsvirksomhed udvider ejerkredsen

Tic Elkas har løftet sløret for en ny ejerstruktur. Den nye ejerkreds består af Dansk Ejerkapital og Morten Østergaard samt de to eksisterende ejere Frank Müntzberg og Flemming Egebjerg, som nu tilsammen ejer 100 procent af aktiekapitalen.

Det betyder, at Torben Kjergaard Madsen og Jørgen Clausen har solgt deres andele til ovenstående ejerkreds og samtidig forlader bestyrelsen for Tic Elkas.

Dansk Ejerkapital har investeret i danske selskaber siden 1994, og deres portefølje indeholder mere end 20 virksomheder med en samlet omsætning på cirka 7 milliarder kroner og cirka 7.700 ansatte. Administrerende direktør Dan Højgaard Jensen fra Dansk Ejerkapital vil træde ind i bestyrelsen hos Tic Elkas.

Morten Østergaard har siden maj 2022 været bestyrelsesformand i Tic Elkas og har nu besluttet sig for også at træde ind som en del af ejerkredsen. Han er medstifter af LTP Group og stadig aktiv i virksomheden som en del af ejerkredsen og i bestyrelsen. LTP Group designer og producerer møbler og beklædningsgenstande på deres lokationer rundt om i verden for eksempel Litauen, Ukraine, Rumænien & Mexico og beskæftiger mere end 2.500 medarbejdere. Morten Østergaard vil fortsætte som bestyrelsesformand i Tic Elkas.

- De nye ejere tilføjer en stor mængde erfaring og viden, og vi er glade for at have kunnet tiltrække dem som en del af den nye ejerkreds. Den nye ejerkreds vil sammen med den eksisterende ledelse og vores dygtige medarbejdere bygge videre på de seneste års positive vækst og drive den videre udvikling af virksomheden i de kommende år, skriver Tic Elkas i en pressemeddelelse.

Tic Elkas har afdelinger i Skovlunde, Randers og Kaunas i Litauen. Virksomheden er specialiseret inden for industriel automation, eltavler og UPS- og strømforsyningsanlæg. Virksomheden havde i 2021/2022 114 medarbejdere og et overskud før skat på 18,4 millioner kroner.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Jysk EMS'er jubler ikke trods vækst på 600 procent
Ambu starter ud med vækst i første kvartal
Robotmesse vender tilbage til Odense
Demant vokser 10 procent trods svære betingelser
Google lancerer chatrobot i konkurrence med Microsoft
Midtjyder opkøbt af kapitalfond
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.094