23948sdkhjf

AI-virksomhed henter erfaren CTO

Den amerikanske vindkraft-ekspert Jason Stege er ansat som CTO i den hastigt voksende AI-virksomhed Claviate. Claviates teknologi gør opstilling af vindmøller billigere ved hjælp af et detaljeret overblik i byggeprocessen.

Jason Stege er kendt som central teknisk ekspert i innovativ disruptiv teknologi, digital transformation, offshore innovation og garantisager hos blandt andet Siemens Wind Power/Siemens Gamesa. Før han trådte ind i vindbranchen var han 14 år i IT-branchen som blandt andet senior director.

- Jeg er overbevist om, at alt hvad der kan gøres for at kunne producere vedvarende energi billigere, er en stor fordel for vores samfund. Lavere omkostninger gør det for eksempel nemmere at decentralisere energiproduktion. Det giver mening, især i disse tider. Så jeg glæder mig til at være med på holdet hos Claviate, siger Jason Stege.

- Vi kan slet ikke få hænderne ned over at kunne tiltrække så stort et navn som Jason Stege. Han er oplagt til at være med til at nedsætte omkostningerne ved vedvarende energi. Han skal blandt andet være med til at forfine vores teknologi gennem data science, AI, IoT & machine learning, tilføjer CEO i Claviate Kasper Koop Kratmann.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156