23948sdkhjf

Sensor-virksomhed får ny ordre efter nye affaldsregler

Gennem flere år har Sønderborg-virksomheden Maacks haft et samarbejde med Fanø Kommune, hvor kommunens containere er udstyret med Maacks' Brainybins-teknologi, der bruges til at måle, hvor fyldte containerne i den lille økommune er.

I mellemtiden har sensorvirksomheden også solgt teknologien til andre kommuner, men nu er der landet en ny ordre på de såkaldte fuldmeldere hos Fanø Kommune.

Det oplyser Macks i en pressemeddelelse.

Ordren er på Maacks' nyeste generation af sensorer, deres Brainybins Radar, og hos kommunen giver aftalen god mening, efter der fra i år skal sorteres affald i flere forskellige fraktioner end før, hvorfor kommunen har bestilt yderligere 30 fuldmeldere.

- Vi ser det som en helt naturlig del af vores drift, at fuldmelderne installeres i de nye containere, der er installeret på vores miljøstationer, lyder det fra Line Lambæk-Knudsen, der er ingeniørø og havnefoged i Fanø Kommune, i pressemeddelelsen.

Fanø Kommune installerede for tre år siden Brainybins-systemet med intelligente sensorer på genbrugsstationernes containere sammen med Brainybins transport- og logistiksoftware til at overvåge og administrere tømningen. På det tidspunkt omfattede projektet 82 containere. Fuldmelderne melder ind til systemet, når for eksempel containerne er fyldt 80 procent op.

- Fuldmelderteknologien er nu en moden teknologi i drift, ikke mindst med den seneste generation af sensorer med radarteknologi, siger Torben Østerby, salgschef hos Maacks.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Forsyningsproblemer får Apple til at tabe omsætning
PR electronics fremtidssikrer produktionen med ny SMD-linje
Kæmpe-datacenter på vej til Nordjylland
Robotvirksomhed gør polsk indtog med stor ordre
Kaotisk 2023-start i elektronikbranchen: Fyringer og konkurser på stribe - og et enkelt lyspunkt
Universal Robots: Ny EU-aftale fremtidssikrer den danske robotindustri
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.156