23948sdkhjf

Prevas bliver Freescale-partner

Den svenske koncern er blevet udvalgt som officiel Freescale-partner og skal støtte virksomheder i Norden og Europa med indbyggede systemer, som bygger på i.MX-familiens processorkredse.
Partnerskabet skal forstærke Prevas’ position i Norden inden for indlejrede systemer. Allerede i dag arbejder koncernen med et bredt udbud af Freescale’s i.MX-serie og har blandt andet på den baggrund vundet Swedish Embedded Award 2012 for udviklingen af en analyseinstrument til Miris Holding.

- Prevas er blevet valgt som Freescale-partner på grund af deres brede erfaring inden for industriel elektronik og deres fokus på kvalitet og kompetence inden for program- og hardwarekonstruktion. Desuden er Prevas’ velkendte OE-lite Linux-teknik ideel til et bredt udvalg af vores i.MX-processorer, siger Rajeev Kumar, produktchef for i.MX hos Freescale.

- Prevas har udviklet og leveret en mængde forskellige OE-lite Linux-platforme til kundespecifik hardware. Uanset valg af platform må nutiden programudviklere tage hensyn til faktorer som lavt energiforbrug kombineret med formindsket designkompleksitet, lavere udviklingsomkostninger og kortere tid til markedet. Partnerskabet med den USA-baserede kredsløbs-producent Freescale Semiconductor giver muligheder for Prevas for at nå ud til nye kunder og markeder, siger Rune Domsten, vice president Technology, Prevas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078