23948sdkhjf

Det sker: CenSec ser danske muligheder i Afrika

Kigger man mod Afrika er der ingen tvivl om, at forretningspotentialet er stort – men overblikket kan mangle, når man som dansk virksomhed søger information.
Derfor har CenSec allieret sig med erfarne ledere og arrangeret seminaret ”Business in Africa”, der finder sted den 24. oktober hos Danimex Communications i Sønderborg. Formålet er at give de deltagende virksomheder et fremtidsorienteret indblik i, hvilke forretningsmuligheder og udfordringer der er til stede for danske virksomheder på det afrikanske kontinent. Herudover får man bred indsigt i kontinentets markedsopbygning, forretningskultur, udfordringer, samt mulighederne for at indgå i businessnetværk.

Viden er den bedste forberedelse
To danske virksomheder, der har stor succes med Afrika, deler ud af viden og erfaringer. Derudover er der indlæg fra blandt andet forsvarsattaché ved den Danske Ambassade i Etiopien, Flemming Johansen, og program manager Ivan Butler fra Access2innovate – en virksomhed, der er specialiseret i at skabe forretning mellem behov fra udviklingslande og virksomheder i eksempelvis Danmark.

- Med store vækstrater i de fleste afrikanske lande er markedet utrolig interessant. Men ligesom på mange andre udviklingsmarkeder er der udfordringer, som man skal forberede sig på. Derfor er den bedste viden man kan få om et nyt marked, den man får fra personer og virksomheder, der allerede befinder sig der, udtaler direktør i CenSec, Anton Villadsen.

Mere information og program på http://www.censec.dk/Files/Billeder/CenS...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078