23948sdkhjf

GoCharge er gået konkurs

Virksomheden GoCharge, der har udviklet et UV-skab med indbygget opladning af computere og telefoner, er gået konkurs.

Det skriver Jydskevestkysten på baggrund af et konkursdekret fra Retten i Kolding.

GoCharge fik ellers vind i sejlene under coronapandemien, da deres UV-skab, der dræber bakterier og vira, vandt frem af hygiejnemæssige årsager.

Sidenhen har de satset på at sælge ladeskabene med UV-lys til blandt andet folkeskoler og plejehjem, men der har øjensynligt ikke været gang i salget, for de seneste tre regnskabsår er de kommet ud med et samlet underskud på over 9 millioner kroner, og derfor er virksomheden altså nu begæret konkurs.

Det lader dog ikke til at komme som nogen overraskelse for GoCharge, at de nu må trække stikket. I seneste regnskab, der løb til udgangen af juni i fjor, lød underskuddet på over 4 millioner kroner, og i ledelsesberetningen gør ledelsen anført af Ulrik Lindkvist det klart, at de ikke så meget håb for fortsat drift.

"Som følge af den væsentlige negative drift i selskabet og kapitalforholdene er det ledelsens opfattelse, at selskabet ikke har mulighed for at fortsætte driften", lyder det i ledelsesberetningen.

De skriver videre, at det ikke har været muligt at hente yderligere likviditet.

"Selskabets pengeinstitut og moderselskabet, Give Elementfabrik Holding A/S har ikke tilkendegivet at yde de nødvendige kreditfaciliteter til at fortsætte driften", skriver ledelsen, hvor det også fremgår, at de selv har indgivet konkursbegæringen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079