23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny Senior Project Manager til STRONGIT

Det sønderjyske konsulenthus STRONGIT har fra oktober 2012 ansat Erik Larsen som Senior Project Manager.
Erik Larsen har gennem snart 20 år arbejdet med projektledelse primært hos apparatfremstillende virksomheder med såvel nationale og internationale interessenter. Dermed har han den fornødne erfaring for at køre projekter for STRONGIT. Han har desuden gennem de seneste år opbygget erfaring med off-shoring primært fra østeuropæiske designcentrer.

Erik Larsen har i sin projektlederkarriere været hos virksomheder som Focon, Infocom, Fara, Danimex og senest Lodam. Han har desuden varetaget Key Account Manager-funktionen for udvalgte kunder hos de nævnte virksomheder.

Om STRONGIT
STRONGIT ApS har eksisteret siden august 2010 og har i dag en kundekreds, der spænder vidt fra mindre, men yderst innovative firmaer til store internationale virksomheden som Danfoss A/S, Siemens A/S, Kamstrup A/S og Linak A/S.

STRONGIT tilbyder specialister til apparatudvikling primært indenfor embedded software og hardware udvikling. STRONGIT har mere end 90 senior konsulenter med hver deres respektive spidskompetencer at tilbyde til kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093