23948sdkhjf

Lodam med ny Gazelle-vækst

Lodam Electronics A/S er havnet i fint selskab, efter den sønderjyske virksomhed er blevet kåret som Gazelle-virksomhed for femte gang på seks år.
En imponerende stigning i bruttofortjenesten fra 40 til 71 mio. kr. var rigeligt til, at Lodam Electronics i år for femte gange kunne lade sig kåre som Gazelle-virksomhed på Dagbladet Børsens årlige liste.

Og selv om 2013 tegner til at blive et mere krævende år end det nuværende, forudser CEO Kristian Strand fortsat vækst.

- Næste år tegner til at blive et mere udfordrende år end 2012. Vi fastholder dog vores langsigtede vækstmål, og vi vil fortsat i 2013 ekspandere og ansætte – om end i lidt langsommere tempo end tidligere, siger han til Electronic Supply.

Børsens Gazelle-liste består i år af 833 virksomheder, blandt hvilke Lodam Electronics lander meget blødt i midten med en procentvis vækst på 195,4 procent.

Læs også: Vild vækst fortsætter hos Lodam

Siden kåringens indførelse for 18 år siden har 8.741 virksomheder oplevet at blive kåret som Gazelle-virksomhed, men kun en tredjedel af disse oplever, at det sker igen.

Det er derfor lidt af en bedrift, at Lodam Electronics - som i dag beskæftiger 85 ansatte - nu kan se frem til fem Gazelle-kåringer, som er faldet fra 2007 til 2012 med 2009 som den enlige undtagelse.

Foruden Lodam Electronics er kun 131 virksomheder herhjemme blevet kåret som Gazelle fem eller flere gange.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078