23948sdkhjf

NCAB Group bliver størst i verden

NCAB Group har netop afsluttet købet af det amerikanske selskab P.D. Circuits. Dermed er koncernen den største outsourcing-leverandør af PCB i verden.
Det skriver NCAB Group i en pressemeddelelse.

Med opkøbet kan koncernen se frem til en årlig omsætning på mere end 600 millioner kroner og en tilstedeværelse i 13 lande. Efter overtagelsen beskæftiger koncernen desuden 210 ansatte, hvoraf 70 er i Kina. Det er koncernens mål, at USA skal tegne sig for halvdelen af NCAB’s omsætning indenfor en femårig periode.

NCAB koncernens nye amerikanske selskab har hovedkvarter i New Hampshire på den amerikanske østkyst, i et område nær Boston i nabostaten Massachusetts. Dette område har i nogen tid været base for en klynge af elektronikvirksomheder. P.D. Circuits er ifølge NCAB Group veletableret på tværs af Nordamerika, og NCAB er fokuseret på hurtig ekspansion.

- Jeg er utrolig glad for dette store skridt i NCAB's udvikling. Det amerikanske marked for PCB er større end hele Europa, så der er et stort potentiale for vækst her. Vores mål er indstillet på at have USA til at tegne sig for halvdelen af vores omsætning inden for fem år, forklarer NCAB koncernchef Hans Ståhl.

- P.D Circuits har altid fokuseret på vækst. Købet vil lette dette arbejde, da vi nu har adgang til de ressourcer og købekraft fra et selskab, der er fem gange større end os. Dette vil være en kæmpe fordel for vores kunder, fordi vi yderligere kan reducere deres omkostninger, siger David Wolff, tidligere formand for P.D. Circuits. Han skal nu være chef for NCAB Group USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078