23948sdkhjf

PR electronics med fornyet vækst

Den østjyske elektronikvirksomhed fortsætter omsætningsvæksten i det første år af den ambitiøse udviklingsplan.
Væksten fortsætter hos PR electronics A/S, som kom ud af regnskabsåret 2011/12 med en nettoomsætning på 249 mio. kr., svarende til en stigning på 13 procent i forhold til det forgangne regnskabsår.

Dermed er den østjyske elektronikproducent rykket lidt tættere på at realisere direktionens et år gamle plan om at nå en omsætning på €50 mio. (ca. 375 mio. kr.) i år 2015.

Den stigende omsætning har – sammen med forbedrede finansielle poster – også bidraget til en stigning i årets resultat hos PR electronics, som i det netop afsluttede regnskabsår præsterede et overskud på 31 mio. kr. mod 21 mio. kr. i 2010/11.

- Den fortsatte positive udvikling i 2011/12 er blandt andet et udslag af, at alle datterselskaber i det forgangne år bidrog positivt til væksten, skriver ledelsen i årsrapporten, hvor det også fremgår, at PR electronics investerer cirka 10 procent af koncernens samlede omsætning i forskning, udvikling og teknologi.

Forventer fortsat stigning
For cirka et år siden udvidede PR electronics faciliteterne i Rønde nord for Aarhus, og med den 3.300 kvadratmeter store tilbygning har virksomheden mulighed for at udvide kapaciteten betragteligt

Cirka et halvt år senere etablerede PR electronics sig endvidere på det kinesiske marked, så virksomheden i dag har otte datterselskaber, der fordeler sig i Kina, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien og USA, men produktionen er fortsat 100 procent dansk.

Ledelsen i PR electronics afslutter beretningen i årsrapporten med en forventning om, at både ordreindgang, omsætning og resultat vil stige yderligere i indeværende regnskabsår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078