23948sdkhjf

To millionordrer til Recab

Embedded-koncernen har modtaget to ordrer fra kunder i forsvars- og energisektoren.
De to ordrer har en samlet værdi af 1,5 mio. euro (11,2 mio. kr.) og inkluderer begge leverancer af avanceret computerudstyr til brug i krævende miljøer.

Forsvarsordren består af computerudstyr til krypteret videooptagelse og radar. Udstyret skal være mobilt og designes til brug i felten, hvor det skal kunne modstå de mest krævende forhold.

Energiordren er fra en global koncern, der er førende inden for sit segment. Produkterne bliver karakteriseret ved lang levetid og høj tilgængelighed i markedet.

- Begge klienter har det til fælles, at de kræver hurtig lancering af nye produkter, dokumenteret teknologi og lang levetid. Siden 2008, da vi registrerede vores varemærke COTS, Custom Off The Shelf, har vi set en støt stigende efterspørgsel efter løsninger, der møder disse krav. Vi ser også, at den positive trend fortsætter. Vi tilbyder kunderne en genvej til produktlancering, en reduktion af udviklingsomkostningerne, mens kunden får en løsning efter deres unikke og ofte meget krævende specifikationer, siger Michael Ullskog, sales director hos Recab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094