23948sdkhjf

Overgaard Transformere går i offensiven

Efter i mange år udelukkende at have produceret efter ordre satser Overgaard Transformere nu også på dag til dag levering.
Det sker blandt andet med introduktionen af en ny webshop, som skal give kunderne hurtigere og lettere adgang til virksomhedens produkter. Her vil Overgaard Transformere tilbyde et bredt udvalg af styretransformere og sikkerhedstransformere direkte fra lager.

- Baggrunden har selvfølgelig været et ønske om hurtigere leveringstider fra nogle af vores kunder samt en ide om at jo bredere ens sortiment er, jo mere tilfredse kunder får man. Ideen er at udvide sortimentet hen ad vejen, siger direktør Klaus Overgaard.

Hvorfor ikke forsøge?
Han tør ikke skyde på, hvor meget online-salget kommer til at fylde hos den sjællandske virksomhed, men til gengæld håber han, at tiltaget kan være med til at give et bedre produktionsflow.

- I dag bliver man nærmest tvunget til større indkøb af basismaterialer til transformerproduktionen. Håbet er, at vi derfor gennem dette får en bedre udnyttelse af vores produktionsfaciliteter - både maskiner og personale. Vi har både ledig produktionskapacitet og ledige materialer, så hvorfor ikke forsøge?, siger Klaus Overgaard.

I starten vil Overgaard Transformere opbygge et kendskab til, hvilke typer af produkter markedet efterspørger og udbygge lageret ud fra den viden. Målet er at kunne tilbyde direkte og hurtig levering af transformere til eksempelvis tavlebyggere, el-installatører og elektro-reparationsværksteder.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094