23948sdkhjf

Dantrafo overtager produktion af transformere

Klaus Overgaard fra Overgaard Transformere har valgt at overdrage selskabets produktion af transformere og induktive komponenter til Dantrafo.

Ejer af Dantrafo, Ivan Gam, ser flere synergier ved opkøbet; såvel i relation til en bredere produktportefølje som synergier ved at samle produktionen.

Begge selskaber har over 40 års erfaring i branchen og repræsenterer en stor del af dansk transformer-produktion over mere en generation.

Klaus Overgaard udtaler:

- Det har været vigtigt for mig, at vi fandt en efterfølger, der med sikker hånd kan fortsætte med at servicere vores kunder til deres fulde tilfredshed, og her var Dantrafo det mest oplagte valg.

Ivan Gam supplerer:

- Overgaard Transformere repræsenterer gode tekniske konstruktioner og godt håndværk, og vi er stolte over at kunne lægge denne portefølje ind i vores eget sortiment. Overtagelsen er en del af vores strategi, hvor vi gerne deltager aktivt i branchekonsolideringen.

Dantrafo overtog den 1. oktober produktionsudstyr, lager, designrettigheder og har ansat den tekniske sælger og konstruktør, der gennem de seneste mange år har været primær kontaktperson for de fleste kunder i Overgaard Transformere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093