23948sdkhjf

Styromatic vil optimere synergieffekt

Oven på et travlt 2011/12-regnskabsår er den østjyske producent af elektroniske styringer klar til at høste frugterne ved at optimere aktiviteterne.
Styromatic havde et begivenhedsrigt 2011/12-regnskabsår, som på bundlinjen gav et overskud på 1,8 mio. kr. af en samlet bruttofortjeneste på 34,5 mio. kr.

Selv om anden halvdel af regnskabsåret medførte lavere aktivitet end forventet, ser ledelsen i den østjyske producent af elektroniske styringer lyst på mulighederne for indeværende år.

- Det igangsatte LEAN-projekt for at sikre en fortsat konkurrencedygtig produktion i Danmark forløber tilfredsstillende. Projektet bakkes op af et nyt ledelsesteam, som er under opbygning. Der er fokus på at forbedre indkøbslogistikken og opnå større synergi mellem Danmark og Thailand for derved at forbedre indkøbspriserne samt reducere varelagrene, lyder det i årsrapporten.

Styromatic – som kort fortalt har produktion i Danmark samt produktion i en større skala i Thailand – har desuden brugt 2011/12-regnskabsåret på at integrere T&O Stelectric efter opkøbet.

Den aktivitet er lykkedes, men synergieffekten vil først for alvor slå igennem i indeværende regnskabsår, hvor Styromatic-ledelsen forventer fremgang på både omsætning og indtjening.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125