23948sdkhjf

Mermaid ramt af krisen

Displayproducenten er blevet hårdt ramt af den manglende investeringslyst i Danmark og må nu nedjustere forventningerne til 2012.
- Mermaids pipeline er historisk stor, men specielt på grund af afmatning inden for detailsektoren har den ikke resulteret i de forventede bindende ordrer i indeværende år. Da det imidlertid forventes, at de igangværende projekter og opgaver vil blive realiseret, har selskabet fortsat stor tiltro og forventninger til væksten på det danske marked, skriver Mermaid Technology i en selskabsmeddelelse.

Mens det går trægt i Danmark har selskabets svenske og norske datterselskab levet op til forventningerne for 2012.

- Specielt Mermaid Sverige er i meget positiv fremdrift, og selskabets seneste ordrer vil have væsentlig betydning for væksten i 2013. Mermaid Norge er ligeledes i stærk fremdrift, og selskabets seneste ordrer til Fjordline og FlyToget forventes alene at fordoble den norske omsætning i 2013, skriver Mermaid.

Selskabet har således særdeles positive forventninger til 2013, og har allerede en betydelig større ordrebog i forhold til indgangen til 2012, og forventer således en væsentlig stigning i 2013-omsætningen i forhold til 2012-omsætningen.

I 2012 havde Mermaid ellers kalkuleret med en omsætning på 75-85 mio. kr. og et EBITDA på 9-14 mio. kr. De forventninger nedjusteres nu til en omsætning på 53-56 mio. kr. og et EBITDA -3 til -1 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094