23948sdkhjf

Lumigon kommer snart på markedet

De første 5.000 udgaver af den danskproducerede smartphone er inden længe på vej i handlen.
Lumigon er inden længe klar til at sende den første produktion af smartphone-modellen med navnet T2, som ad flere omgange har været udsat for så mange forsinkelser, at der på det nærmeste har været tvivl om telefonens eksistens.

- Ja, vist eksisterer den, og vi forventer inden for ganske kort tid at sende den første produktion på 5000 styk på markedet, siger Peter Wilmar Christensen, der har investeret i projektet og fungerer som bestyrelsesmedlem i Lumigon, til Børsen.

Fra fjernbetjening til smartphone
Oprindelig handlede projektet slet ikke om en telefon, da den it-erfarne Peter Wilmar Christensen gik ind i det for fem år siden. I stedet ville Lumigon-folkene udvikle en fjernbetjening, der kunne samle og erstatte de mange, der findes i danske hjem.

- Men så begyndte der at dukke smartphones op. Først Apple med dets iPhone, og snart også Google med sit åbne Android-system, og det chipsæt, Google benyttede til sit Android-system, var både billigere og havde flere funktioner end chipsættet til fjernbetjeningen, siger Peter Wilmar Christensen med en tilføjelse om, at den infrarøde teknologi er bevaret i Lumigons T2-model.

Ifølge Peter Wilmar Christensen vil det være tilstrækkeligt at sælge nogle hundrede tusinde udgaver af T2 for, at den bliver en god forretning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095