23948sdkhjf

Fabrikschef: En ny begyndelse for Martin

Peter Høy er ikke i tvivl om, at de nye amerikanske ejere af lysproducenten Martin vil holde fast i produktionen i Frederikshavn.
Martin Professional har været igennem en omfattende turnaround, siden finanskrisen brød ud. Onsdag kom den foreløbige kulmination, da moderselskabet Schouw & Co. offentliggjorde, at man har solgt Martin til amerikanske Harman.

Og det er godt for virksomheden, mener fabrikschef for Martins fabrik i Frederikshavn, Peter Høy. Han er ikke i tvivl om, at de nye ejere agter at fortsætte i Frederikshavn og betegner salget som ”en ny begyndelse” for Martin.

- Den ene fabrik på Saltebakken har vi lukket ned for et par år siden, mens fabrikken på Niels Bohrsvej har kørt videre. Og vi kan se, at de nye ejere planlægger med at fortsætte vores produktion i Frederikshavn, for de har tegnet en lang lejekontrakt. Så vidt jeg ved, er lejekontrakten på mindst 10 år, siger Peter Høy til Nordjyske Stiftstidende.

Han tør dog endnu ikke spå om, hvad salget kommer til at betyde i detaljer for fabrikken i Frederikshavn, eller om det på sigt kommer til at betyde flere ansatte. Han er dog sikker på, at de nye ejere kommer til at stille endnu højere krav til virksomhedens innovationsevne samt evne til at introducere nye produkter på markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109