23948sdkhjf

Gram Vakuum Teknik i storaftale med Arla

Vakuumfirmaet fra Galten har netop indgået en værdifuld kontrakt med Arla Foods om salg af og service på pumper til mejerigiganten i både Danmark og Sverige.
De har travlt i disse dage hos Gram Vakuum Teknik.

Ved årsskiftet trådte en ny, global aftale med Arla Foods nemlig i kraft, som forpligter vakuumpumpe-firmaet fra Galten til at levere og servicere pumper samt projektere anlæg til mejerigigantens anlæg i Danmark.

Aftalen betyder endvidere, at Gram Vakuum Teknik skal levere samme ydelse til Arlas anlæg i Sverige, når løsningerne efter planen er etableret på dansk jord i løbet af det første års tid.

- Det er selvfølgelig en stor aftale, der betyder meget for omsætningen hos en virksomhed som vores. Vi er meget glade for og stolte over, at Arla har valgt os, men på den anden side er vi også meget opmærksomme på, at de ikke må tage fokus fra vores nuværende kunder. Jeg værner om mit koncept, som i høj grad bygger på tryghed, nærhed og tillid, fastslår stifter og ejer af Gram Vakuum Teknik, Jesper Gram, over for Electronic Supply.

Klar til at erobre Europa
Han har 18 års erfaring i branchen fra sine ansættelser hos blandt andre Busch og Gardner Denver (Rietschle), hvilket også har været medvirkende til at lande ordren hos Arla. Jesper Gram hørte rygter om, at mejeriet var ude på at få leverancer og service af pumper samlet ved én leverandør, og efter de forudgående forhandlinger, blev den endelige kontrakt underskrevet den 13. november.

Gram Vakuum Teknik blev grundlagt i februar 2010 som en af de 31.400 nye virksomheder, der ifølge Danmarks Statistik opstod det år.

I dag beskæftiger virksomheden fem ansatte på hovedkontoret og værkstedet i Galten, mens yderligere to teknikere er tilknyttet for at dække det sjællandske kundeområde. Ambitionerne rækker dog uden for landets grænser, og Gram Vakuum Teknik har allerede nu taget hul på det nordiske og det tyske marked med en forventning om yderligere ekspansion i Europa i løbet af året.

Bliver hele tiden mere sulten
Der er allerede stablet et samarbejde på benene med partnere i lande som Polen, Sverige, Frankrig, Holland, Italien, Spanien, Tyrkiet, Portugal, Holland, Belgien og Tyskland, og selv om kundeporteføljen efterhånden tæller flere store navne, er virksomhedsejer Jesper Gram fast fokuseret på ikke at forcere udviklingen.

- Arla ved godt, at vi ikke er nogen kæmpe stor virksomhed, og det har de vist fuld forståelse for. Tingene skal foregå i et tempo, så vi kan følge med, selv om jeg godt kan have svært ved at sige nej og hele tiden bliver mere sulten efter nye muligheder, erkender han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078