23948sdkhjf

Eatons UPS'er får Energy Star-mærke

Eatons nødstrømsforsyninger (UPS), model 9PX og 9SX, er blevet certificeret med Energy Star-mærket.
Energy Star-mærkningen, som er en fælles ordning mellem den amerikanske miljøstyrelse og den amerikanske energistyrelse, er lavet for at hjælpe forbrugere med at spare penge og beskytte miljøet gennem energieffektive produkter og fremgangsmåder.

Eaton 9PX og 9SX UPS’er, som kan købes i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA), fik Energy Star-mærket efter strenge tests udført af en tredjepart og efter bekræftelse af, at de lever op til ordningens krav om energieffektivitet. Med certificeringen garanteres det, at Eatons produkter er blandt de 25 % mest effektive UPS'er på markedet, hvilket gør det muligt for kunderne effektivt at reducere strømforbruget og CO2 footprint.

Missionen gennemføres
Det skriver Eaton i en pressemeddelelse.

- At nedsætte strømforbruget, uden at det går ud over pålideligheden i server-, lagrings- og netværksmiljøer, er en af de primære udfordringer for dagens IT- og datacenterspecialister, siger Christophe Jammes, Single Phase Product Manager i Eatons Power Quality Division.

- Eaton gør en global indsats for at udvikle energieffektive løsninger, som giver kunderne den størst mulige forretningsmæssige værdi. At vi nu har opnået Energy Star-mærket for vores UPS'er til servere og netværk er et velfortjent bevis på, at vi gennemfører vores mission.

Vil fortsætte processen
Modellerne 9PX og 9SX blev lanceret i EMEA i 2012 og er den næste generation af energieffektive enheder til applikationer på 5-11 kVA. 9PX-enheden har en effektivitet på op til 95 % i online dobbelt omsætningstilstand og 98 % i højtydende tilstand med en effektfaktor på 0,9, hvilket gør den i stand til at levere 28 % mere strøm end andre UPS'er i samme klasse.

Den er særlig velegnet til IT- og fabrikschefer, der ønsker at beskytte deres udstyr i computerrum og små datacentre samt i industrielle, produktionsmæssige og medicinske applikationer.

Eaton planlægger at fortsætte Energy Star-kvalificeringsprocessen for andre UPS-produkter.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095