23948sdkhjf

Core-Emt vil vokse i nye omgivelser

Den nordjyske maskin- og teknikleverandør er rykket til nye lokaler.
Der blev ganske vist tale om en ultrakort flytning. Adressen Vestvej 13 i Aars er nemlig stadig den samme, men Core-Emt råder nu over faciliteter, der har flerdoblet virksomhedens areal.

- Nu har vi 750 kvadratmeter, og det har betydet, at vi har fået plads til et større showroom, flere kontorer plus et nyt stort lager, fortæller direktør Steen V. Haugbølle, der grundlagde den nordjyske virksomhed for små 1½ år siden.

Ny toolshop
Dengang var han ene mand i virksomheden, som siden vokset til fire mand, og der bliver derfor god brug for den ekstra plads, som også åbner nye muligheder for Core-Emt.

- Vi har fx åbnet en ny toolshop, så vi kan lave maskinrenoveringer. Det er for, at vi nu selv kan varetage renovering af brugte maskiner, som vi ellers har haft andre leverandører til at gøre for os. Brugt-markedet i vores branche er stort, og der kan vi mærke, at vi er nødt til at følge med selv om vores virksomhed hovedsageligt fokuserer på nyt udstyr, siger Steen V. Haugbølle.

- Derudover har vi haft mulighed for at udvide vores showroom, som er noget af det, vi gerne vil prøve at drive vores forretning lidt mere på. Vi har haft en stor efterspørgsel fra folk, som gerne vil komme og se de produkter, vi sælger, og vi ved, at det er vigtigt for mange kunder, at de har mulighed for at se maskinerne i brug, inden de lægger en ordre, fortsætter han og tilføjer, at showroomet i løbet af foråret kommer til at lægge gulv til et par temadage, hvor kunderne vil blive præsenteret for nogle af de mange løsninger Core-Emt er leveringsdygtig i.

Taget godt imod i branchen
I det hele taget kan Steen V. Haugbølle melde om forrygende travlhed hos Aars-virksomheden for øjeblikket.

- Vi har mærket stigende efterspørgsel inden for stort set alle produktgrupper, og jeg er helt sikker på, at succesen skylde vores høje grad af service, fortæller han, og slutter:

- Vi er blevet taget sindssygt godt imod af elektronikbranchen og udvider hele tiden med nye kunder. Vi har ikke offentliggjort regnskabet fra sidste år endnu, men det ser også godt ud – og også de første 4½ måneder af det nye regnskabs år ser positive ud.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078