23948sdkhjf

Tilfredsstillende regnskab fra Protect

Investeringer i nye produkter betød dog, at den århusianske producent af tågekanoner ikke helt levede op til egne forventninger.
- Vi er tilfredse med 2012. For andet år i træk er vi blevet tildelt Børsens Gazelle-pris. Vi har haft en vækst på 15 procent, som godt nok er lidt mindre, end vi havde forventet, men stadig et resultat, som vi bestemt kan være tilfredse med, forklarer administrerende direktør Poul Dalsgaard.

Protect er i dag repræsenteret i over 40 lande i fem verdensdele og eksporterer over 80 procent af tågekanonerne. Alt udstyr udvikles og produceres i Hasselager syd for Århus.

- Vi er i gang på flere nye markeder, hvor vi på hver af dem har en dedikeret eksportchef med solid baggrund og viden om landene. I Østeuropa har vores eksportchef travlt i Polen, Tjekkiet, Tyrkiet og Bulgarien. En anden er i gang i Australien og Indien, mens en tredje ofte opholder sig i Brasilien, USA og Mexico. De nye markeder er spændende og potentialet er uhyre stort, forklarer Poul Dalsgaard.

I regnskabsåret 2012 kunne Protect præsentere en fremgang på omkring 15 procent i forhold til regnskabet året før, og selskabets bruttofortjeneste steg dermed fra 10 mio. kr. til 11,6 mio. kr. Resultat før skat faldt til gengæld med 0,8 mio. kr. til 2,9 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125