23948sdkhjf

Nyt om navne: ETK EMS udvider salgsstaben

ETK EMS med afdelinger i Skanderborg, Frederikssund og Thailand udvider nu salgsstaben med yderligere en key account manager.
Den 5. februar starter Karl-Erik Henriksen som key account manager med udgangspunkt fra hovedkontoret i Skanderborg. Karl-Erik kommer til ETK EMS med flere års branchekendskab fra BB Electronics i Horsens.

Salgsdirektør Michael Ravn pointerer, at udvidelsen af salgsstaben sker som en naturlig konsekvens af, at ETK EMS kontinuerligt er i dialog med nye kunder og brancher, hvilket kræver fysisk tilstedeværelse og nærvær hos disse såvel som eksisterende kunder. Aktiviteten er absolut ikke blevet mindre efter tilkøbet af fabrikken i Thailand for nu knap 13 måneder siden, siger Michael Ravn.

Udover styrkelsen af den opsøgende salgsstab har ETK EMS også øget medarbejderstaben i Skanderborg på Program Management-området med ansættelse af Suree Niyomsilp. Ifølge Michael Ravn tilfører Suree, med sin thailandske nationalitet og mangeårige erfaring fra EMS-branchen lokalt i Thailand, yderligere en dimension på virksomhedens evne til at sikre kunderne en nem opstart og transfer af produktioner imellem Danmark og Thailand.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156