23948sdkhjf

Stort uudnyttet potentiale for Foss i Brasilien

Den danske producent af analyseudstyr går forsigtigt frem på det store brasilianske marked.
Brasilien er blandt verdens allerstørste fødevareproducenter, og dermed lidt af en lækkerbisken for den danske producent af analyseudstyr, Foss. Alligevel går Hillerød-virksomheden konservativt til det brasilianske marked.

- Vi er fortsat en lille operation i Brasilien. Der er så mange muligheder, så det handler meget om planlægning, opfølgning og ikke mindst at holde fokus. Vi skal have disciplinen til at gå frem i det rigtige tempo, siger administrerende direktør for Foss i Brasilien, Pedro Isso, til Børsen.

Ifølge direktøren har den største udfordring for den danske virksomhed været at skaffe tilstrækkeligt med kvalificeret arbejdskraft. Nu er han imidlertid overbevist om, at han har samlet det rigtige hold, og nu drejer det sig om at holde på medarbejderne, så Foss kan udvikle sig i Brasilien.

Foss har haft eget selskab i Brasilien siden 2009, men virksomheden har været aktiv i landet meget længere. Hillerød-virksomheden har identificeret ca. 2.000 potentielle kunder og har i dag fat i godt halvdelen.
Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064