23948sdkhjf

Delta efterlyser virksomheder med testbehov

I forbindelse med et forsøg på at etablere sig i Vestfold efterlyser Delta-chef teknologivirksomheder med testbehov.
Delta arbejder med planer om at etablere sig i Vestfold i Norge og søger i den forbindelse virksomheder i teknologisk udvikling med behov for afprøvning af forskellige typer af elektroniske komponenter og løsninger. Det skriver elektronikknett.no.

Vice President for Centre of Test Excellence ved DELTA, Claus Schleiter, befinder sig således i første kvartal af 2013 fire dage om ugen i et kontor i Forskningsparken på Bakkenteigen i Vestfold, Norge, for at tale med virksomheder om deres testbehov.

Leder efter virksomheder
Claus Schleiter opfordrer alle virksomheder med testbehov til at kontakte ham.

- Hvis din virksomhed har et testbehov, og du vil være med til at sikre, at vi får skabt af en professionel testaktør i Vestfold, er du velkommen til at kontakte mig, siger han til elektronikknett.no.

Et vigtigt skridt for Delta
- Dette er et vigtigt skridt i etableringen af et ekspertcenter for test og produktudvikling i Vestfold med Delta som "leading partner”, siger Roger Dalseg, som er projektleder hos NCE Mikro- og Nano-teknologi, til elektronikknett.no.

Han understreger, at Deltas medlemsvirksomheder ser dette som en vigtig offentlig ressource, som de ønsker at samarbejde om.

- Gennem samarbejde med vores medlemsvirksomheder og andre organisationer, ved vi, at nærhed til et professionelt testmiljø er en meget vigtig konkurrenceparameter for virksomheder i regionen, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063