23948sdkhjf

HI 13 satser på vind

Flere af verdens førende vindmølleproducenter har annonceret deres deltagelse i MCH’s nye messeinitiativ for vindenergi – Wind Energy Denmark.
- Med WIND ENERGY DENMARK imødekommer vi et udtalt ønske fra både udstillere og besøgende på HI-messen. Danmark repræsenterer, som det eneste land i verden, hele værdikæden i en vindmølle og har verdens førende turbinebyggere, operatører og kompetencer. Hertil kommer hundredvis af underleverandører og et forskningsniveau i verdensklasse, udtaler projektleder Klaus Erichsen, MCH.

Unik mulighed for vindindustrien
- Vi har i samarbejde med brancheorganisationen Vindmølleindustrien sammensat et program, som giver underleverandørerne en unik mulighed for at møde verdens førende turbinebyggere, hvoraf flere allerede har annonceret deres ankomst for at deltage i matchmaking, face-to-face møder med underleverandører, seminarer og konferencer samt ekskursioner og sociale arrangementer, bland andet en reception på Århus Rådhus, slutter Klaus Erichsen.

Også udenlandske underleverandører har vist interesse for Wind Energy Denmark. Efter et orienteringsmøde på det danske generalkonsulat i Hamburg er de første tilmeldinger fra tyske leverandører kommet ind, og i slutningen af februar deltager MCH i et erhvervsfremstød i Sydkorea.

- Det har afgørende betydning for vindindustrien at sænke omkostningerne. Historisk set har vi satset hårdt på teknologi for at opnå lavere omkostningsniveauer. Fremadrettet skal hele industrimodellen ses igennem, og der skal udvikles nye og mere effektive værdikæde-strukturer. Som formand for brancheorganisationen Vindmølleindustrien er jeg derfor meget tilfreds med Wind Energy Denmark’s fokus på trends inden for værdikæden. Jeg ser det som en unik mulighed til at skabe nye relationer og udforske nye forretningsmuligheder, udtaler Henning Kruse, formand for Vindmølleindustrien i Danmark og head of government affairs hos Siemens Wind Power.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094