23948sdkhjf

Elektronikvirksomheder etablerer produktionsfællesskab

Elektronikvirksomhederne Delfi Electronics og Protec Electronics i Sønderborg sammenlægger produktionen.
Protec Electronics med direktør Klaus Loklindt Jensen i spidsen, bliver et selvstændigt selskab i den internationale Delfi Group, hvori Delfi Electronics indgår sammen med produktions- og salgsselskaber i Kina og Tyskland.

- Protec er en virksomhed, der har specialiseret sig i mindre serier til hjemmemarkedet, mens Delfi håndterer større serier til eksport. Det vi nu gennemføre betyder, at Protec kan tilbyde kunderne flere løsninger med afsæt i den specialviden, vi har opbygget. Kunden ved hvad de vil ha’ - vi ved hvordan det kan produceres mest hensigtsmæssigt, siger Klaus Loklindt Jensen, der i det nye produktionssamarbejde fortsætter om key account manager og kundeansvarlig.

Produktion fortsætter på to adresser
Klaus Loklindt Jensen etablerede Protec Electronics i 1987, og virksomheden har til huse på Damgade 71 i Sønderborg.

- Jeg er overbevist om, at både kunderne og vi vil opleve mange positive synergier, så vi ser lyst på fremtiden og de muligheder, der er i markedet, siger vice president i Delfi Group, Hans Chr. Pedersen.

Elektronikproduktionen fortsætter både hos Protec på Damgade og hos Delfi på Augustenborg Landevej i Sønderborg. Den samlede medarbejderstab på ca. 50 fortsætter uændret, og målet er at bringe den samlede omsætning op i nærheden af 55 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11