23948sdkhjf
Del siden

GCM A/S

Om os:

GCM A/S - Gearcentralen Micmotor er en ingeniør-, udviklings-, produktions- og handelsvirksomhed med mere end 35 års erfaring inden for udvikling, design og produktion af kundespecifikke mekatronikløsninger med elmotorer, gear, motorstyringer og tilbehør dertil. 

Vi har et stort sortiment af standardprodukter fra vores mange agenturer, men vores ekspertise går især på at levere kundetilpassede løsninger og tage del i udviklingsprojekter hvor der tages udgangspunkt i kundens konkrete behov. Vi er dermed gået fra at være en handelsvirksomhed til i højere grad selv at udvikle og producere motor- og gearløsninger til vores kunder.

Vi vægter kvalitet, fleksibilitet og service højt. Med vores store knowhow inden for motor- og gearteknologi samt brede erfaring inden for flere forskellige brancher får du en samarbejdspartner der har de rette ressourcer og forstår dine behov. 

Vores brede sortiment består af:

Motorer:

Gear:

Motorstyringer:

Tilbehør:

Vi kan efter kundens ønske udvikle special motorer, gear, motorcontroller og elektronik. Vi har software til at analysere og dimensionere motorer, gear, 3D mekanisk konstruktion og vi har også software til udlæg af print.

GCM A/S
Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Danmark
CVR nummer: DK13127093
P nummer: 1000505094
10
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031