23948sdkhjf
Del siden

Buy2Sell ApS

Buy2Sell er en detailvirksomhed, der har specialiseret sig i køb og salg af elektronik.

Vi tømmer, henter, rydder op og efterlader alt i nydelig stand. Vi har endda mandskab, hvis du selv ikke har. Uanset om det er en hel produktionslinje, en konkurs eller nedlukning af en virksomhed.
Buy2Sell har udstyret, den nødvendige know how og bemandingen til at kunne klare opgaven.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ligger ind med følgende varer:

  • PLC
  • Motorer
  • Servo-drev og VLT
  • HMI/industrielle paneler
  • Pneumatik
  • Hydraulik
  • Testudstyr
  • Robotter
  • Industriel sikkerhedselektronik

Vi har mere end 7.000 produkter online! – det kan altid svare sig at bruge en stund på vores eBay shop.


Hvem, hvad og hvorfor
I Danmark smides der rigtig meget elektronik ud hvert år. Derudover ligger der også store mængder gemt væk på lagre hos danske virksomheder, som ikke bliver brugt længere. Rigtig meget af det kan sagtens genbruges, enten med små reparationer eller som reservedele. Hos Buy2Sell skærer det os i hjertet at se det gå til spilde. Derfor tager vi os af den industrielle elektronik, som andre ikke vil have længere, og sælger den videre til nogen, der kan bruge den. Uanset om det er opkøb, afhentning af lagre eller en kommissionsaftale, så er vi klar til at hjælpe. Vi sourcer også gerne, så tøv ikke med at tage fat i os, hvis der er noget bestemt du mangler, uanset hvor speciel.


Vi har en målsætning om at fremme omstillingen til en cirkulær økonomi, hvor der igen kommer fokus på reparation og levetidsforlængelse frem for “brug og smid væk”-kulturen. 

Vi har også et konstant fokus på optimering og en løsningsorienteret tilgang. Da vi startede, fandtes der ikke software på markedet, som dækkede vores behov, og derfor har vi selv udviklet den software, vi bruger. Det giver os mulighed for at skræddersy den til vores formål, og sikrer at vi kan få vores varer online hurtigere, og sørger for, at vi kan holde kvaliteten helt i top.


Buy2Sell blev stiftet af Kristian Lolk Rautert i 2017, og tegnes i dag af Kristian (CEO), David (COO) og Pia (Marketing), samt en række professionelle medarbejdere som har deres daglige gang på lageret og kontoret i Sønderborg. Vi er et visionært team med fokus på diversitet, arbejdsglæde og professionalitet - det skal både være sjovt, trygt og udfordrende at gå på arbejde hos Buy2Sell.

Buy2Sell ApS
Jyllandsgade 30, hal 6
6400 Sønderborg
Danmark
CVR nummer: DK38953842
P nummer: 1022862754
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.14