23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Elektronikproduktion

Udløber
28. februar 2025

Produktion i Danmark, Polen og Litauen.

SMD og THT (leaded):
Vores medarbejdere, som arbejder efter IPC-A-610 sikrer høj kvalitet i SMD og THT (leaded) elektronikmontage og apparatmontage.

Ved hjælp af vores moderne produktionsapparater, pick and place, vaporphase- og bølgeloddeovn samt AOI (automatisk optisk inspektion), kan vi effektivt og kvalitetsmæssigt producere printkort, fra små komponenter (0201) til de største BGA-kredse og QFN-pakninger. Vi håndterer over- og undersidet monteret print med og uden limning af komponenter.

Med vores avancerede røntgenapparat kan vi gennemse og kontrollere lodninger skjult under en IC f.eks. BGA. Med vores rework station kan vi udskifte defekte komponenter sikkert og hurtigt, uden at skulle kassere et ellers funktionelt printkort.

Test:
Vi tester alt slags elektronisk udstyr. Vi udvikler og konstruerer elektroniske teststande både til interne tests og direkte til kunden.

Mekanik og elektronik:
Også mere "tunge" elektriske og mekaniske slutsamlinger udføres, som f.eks. rackskabe, større strømforsyninger og motorsystemer og styringer.

Rensning af printkort:
Hvor kvalitetsnormer eller kunden ønsker at få deres monterede printkort vasket, udfører vi det i en speciel vaskemaskine, hvor vandets ledningsevne løbende kontrolleres.

Lakering/indstøbning/limning:
Vi har stor erfaring med lakering og indstøbning af printkort til anvendelse i særligt krævende miljøer. F.eks. i EX-zoner.

Læs mere om elektronikproduktion her.

CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82508414
P nummer: 1002648308

Kontaktperson

JBS
Jakob B. Svendsen
COO
cbs@cb-svendsen.dk

Send til en kollega

0.032