23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

NYHED: Mellemspændingstransformere fra METH (Cast Resin Transformere)

Udløber
1. januar 2025

Vores italienske leverandør METH srl er stolt af at kunne præsentere en ny serie af cast resin transformere (højkvalitets epoxyharpiks). Det er nu muligt for MTO at levere denne nye serie af mellemspændingstransformere til vores kunder.

Vi kan levere mellemspændingstransformere indenfor nedenstående effekt og spænding:

  • Effekt: 100 – 3150 kVA 
  • Spænding: 1 – 36 kV

Transformere laves som standard med aluminiumsvindinger, men kan også i særlige tilfælde laves med kobbervindinger. Egenskaberne for cast resin transformere gør, at de kan bruges til de fleste installationer. Deres vigtigste fordele i forhold til olietransformatorer kan udtrykkes i tre egenskaber:

  • Reduktion af støj 
  • Forenkling af installationen 
  • Fleksibilitet i brug 

Højere sikkerhed (lav risiko for brand) 

Takket være brugen af epoxyharpiks af høj kvalitet reducerer METH mellemspændingstransformere miljøpåvirkningen til et minimum og overholder de internationale miljøstandarder IEC 6007611. Transformatorerne er udelukkende fremstillet med brandhæmmende og selvslukkende materialer. 

Brandfaren er også nedsat og skulle uheldet være ude, udsendes der en minimumsemission af giftige gasser og uigennemsigtig røg (F1 brandmodstands klassificering) Transformerne kan monteres i fugtige, støvede, saltholdige eller forurenede miljøer (E2-miljøtestklassificering) og tilbyder høj modstandsdygtighed over for termiske chok (C2-klimatestklassificering). 

Større overbelastningskapacitet

Da transformerer med cast resin bruger luftkøling og er længere tid om at nå driftstemperaturen, tåler de større overbelastning end isolerende olietransformatorer og er derfor særligt velegnede til at forsyne belastninger med hyppig strømafbrydelsesstartstrøm. 

Transformerne kan overbelastes, så længe temperaturstigningen på viklingerne forbliver under den tilladte værdi i længere perioder. 

Den tilførte effekt kan midlertidigt øges ved hjælp af ventilationssystemer, der skal bruges til at håndtere særlige driftssituationer (midlertidig overbelastning eller høj omgivelsestemperatur) eller til at stille en midlertidig strømreserve til rådighed i nødsituationer (f.eks. når en transformer er ude af drift). 

Reduktion af vedligeholdelsesomkostninger

Cast resin transformere har lavere vedligeholdelsesomkostninger, fordi de kun skal inspiceres regelmæssigt for at kontrollere, at der ikke ophobes støv og snavs. Olietransformere skal derimod overvåges for at garantere niveauet af isolerende olie og for at kontrollere, at dens dielektriske egenskaber ikke er ændret (f.eks. reduceres mineraloliers dielektriske styrke betydeligt, når der er små spor af vand). 

Genanvendelse af materialer ved slutningen af levetiden

Cast resin transformatorer kan betragtes som en konstruktion, der respekterer miljøet. Når transformeren er udtjent og skal bortskaffes, betragtes harpiksen som et inert materiale, og primær- og sekundærviklingerne kan let genbruges.

-------

Ring til os på 75800310 eller send en mail på sales@mto-electric.dk.  Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med din forespørgsel eller dit projekt.  

 

Om MTO electric a/s:

MTO leverer et komplet udvalg af kapslingsløsninger, el-komponenter til el-styringer, tilbehør, kabler samt nicheprodukter og forædlede produkter.  

Vores motto er WE CARE FOR YOU, og det mener vi! Vi gør en ekstra indsats for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov, yde markedets bedste rådgivning og tekniske support, og så arbejder vi kontinuerligt på, at det skal være nemt at handle hos MTO!

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.078