23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Danish Export Academy: Eksport og Internationalisering

I alt DKK 17.500 ekskl. moms
Periode(r)
15. august 2024 27. september 2024

Uddannelse (8 dage):

Med uddannelsen Eksport og internationalisering får du praktiske færdigheder og viden, der direkte kan styrke dit eksportarbejde. På uddannelsen lærer du at arbejde med eksport på alle virksomhedens planlægningsniveauer - lige fra at vurdere den interne eksportparathed og eksportberedskab - til at bruge forskellige metoder til at analysere og vurdere de optimale eksportmarkeder for netop jeres virksomhed. Vi adresserer, hvordan kunder fra andre lande ser på samhandel med udenlandske leverandører og hvordan du håndterer kulturelle forskelle og barrierer.

Vi fokuserer på følgende nøgleområder:

  • Eksportparathed og beredskab: Du vil evaluere din virksomheds eksportparathed og identificere områder, der kræver handling.
  • Markedsanalyse og markedsvalg: Vi udruster dig med effektive værktøjer til at analysere og vælge de mest lovende eksportmarkeder for din virksomhed.
  • Eksportform og samarbejdspartnere: Lær at træffe de rette beslutninger om eksportform og valg af agenter, distributører og andre samarbejdspartnere. Dette inkluderer udarbejdelse af en målrettet go-to-market-plan, der tager digitale muligheder i betragtning.
  • Motivation og styring af forhandlere: Opnå bedre resultater ved at motivere og engagere dine samarbejdspartnere og interne sælgere til at fokusere på dine produkter og tjenester.

Målgruppe:

Uddannelsen er både for dig, der arbejder strategisk med eksport og eksportsalg, og dig der arbejder mere taktisk operationelt, og ønsker at professionalisere og styrke dit arbejde samt få papir på dine kompetencer. Det kan fx være dig, der er eksportsælger, salgschef, projektleder, direktør eller marketingansvarlig.

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Undervisningsadresse

Danmark

Send til en kollega

0.047