23948sdkhjf

Det nye IX system er det optimale til erhverv og offentlige instanser

I 2018 kom 2. generation af IX-systemet, som er et bredtfavnende system. IX er et system, der står for sammenkoblingen og integration af forskellige enheder.

Ved integration af systemer gør IX det nemt at have et overblik over f.eks. adgangskontrollen i en virksomhed. IX er smart, fordi det integrerer eksisterende funktioner og er samtidigt et meget fleksibelt system. Derfor er det bedst eksemplificeret ved nogle specifikke cases, hvor vi kan beskrive nogle af de mange muligheder, som systemet tilbyder.

IX som adgangskontrol hos PostNord og officielle bygninger
PostNord har stor glæde af IX, fordi de har bygget en del postcentre rundt omkring i landet. Alle pakkecentre skal beskyttes med en høj grad af sikkerhed, og derfor kontrollerer man alle, der besøger og forlader pakkecentrene. Med IX-systemet kan man fjernkontrollere, hvem der får adgang til pakkecenteret. Man kan også give en henvisning til vedkommende, så personen ved, hvor han skal hen. Det smarte er, at man kan kontrollere alle postcentre fra et sted og lokalt, så sikkerheden øges. På samme måde hjælper IX-systemet med at kontrollere, hvem der har adgang til hvilke indgange på fjerntliggende adresser. På vagtcentre kan man gennem IX kontrollere, hvem der skal have adgang til forskellige lokationer i landet med en særdeles detaljeret logføring af både tovejskommunikation og live HD-videooptagelser. Fordelen ved IX er, at man kan koble ens eksisterende videoovervågning og adgangskontrolsystemer til IX-systemet. På den måde får man et overskueligt system, hvor man kan kontrollere al adgang for alle enheder i et system.

IX som samtaleanlæg ved et rederi
Et rederi, der har stor gavn af IX-systemet, bruger det bl.a. som samtaleanlæg. Hvis man f.eks. har en mini-ubåd ude at sejle, som skal undersøge, hvordan havbunden er, kan man let kommunikere tilbage til skibet via en kommandocentral til broen, hvor kaptajnen skal kunne reagere omgående ved hændelser. IX-systemet kan også være centralenhed for en trådløs WiFi App funktion, der giver fleksibilitet med trådløse mobiltelefoner. IX er et optimalt system til kommunikation mellem 2 eller flere mennesker. Systemet sælges også til store virksomheder, hvor det kan være svært at finde hinanden. Hvis man vil undgå at bruge tiden til det, kan man via IX nemt kalde alle op og nemt finde en bestemt person eller give alle en fælles information/varsling.

IX – en fleksibel LAN-baseret løsning
Systemet kan bruges alle steder med LAN-forbindelser. IX-systemet kan eksempelvis også fungere som bindeled mellem restaurant, bar, køkken og vareindlevering ved bagporten, fjernlageret og så videre, hvis ikke det blot er mellem indgange til en reception. IX kan tidsindstilles, hvis der er nogle funktioner, der skal gøre det samme på samme tid fast. Tidsindstillingen er specielt velegnet til skoler, hvor man ønsker, at klokken ringer ind/ud på bestemte tidspunkter. Systemet kan også kobles op til brandvarselsanlæg/overfaldsalarm og kan derfor sende varslingsbeskeder.

Overordnet kan IX integrere andre systemer på en måde, der vil være til stor gavn for erhverv såvel som offentlige instanser på grund af dets meget fleksible opbygningsmuligheder. IX-udviklingen er uendelig og vil altid være bagud kompatibel, et kendetegn for AIPHONE-produkterne generelt.
Ønsker du at høre mere om IX, så kan du kontakte Kaj Larsen Communications A/S.

Send til en kollega

0.047