23948sdkhjf

Betaler du for meget for din hjemmeside?

Har du et ønske om at starte din egen hjemmeside op?

Så er der utrolig mange ting, som du skal være opmærksom på, så du ikke kommer til at betale mere end det, du får. Der er generelt mange ting, som du skal tænke nærmere over, hvis du skal købe eller har købt en hjemmeside. Læs mere her.

Køb et billigt domæne og webhotel
Først og fremmest skal du købe et domæne og et webhotel, hvor din hjemmeside kan findes online. Et webhotel er det sted, hvor du har alle dine filer til din hjemmeside liggende. Dine filer ligger på webhotellets server, som viser dine filer til dine besøgende.

Det gælder om at finde et webhotel, der både er billigt, men som også er god i kvalitet. Et godt råd er at undgå de helt billige eller måske endda gratis hjemmesider, da kvaliteten ofte ikke er i orden der. Se de bedste webhoteller her, og få overblik over og anmeldelser af de fem bedste danske webhoteller i 2020.

Egen hjemmeside med abonnement
Der kan både være fordele og ulemper ved at købe en hjemmeside med et abonnement. Ulemperne kan være lange bindinger, lukkede systemer og ufleksible løsninger. Fordelene er på den anden side også, at du kan (forhåbentligt) tjene penge på din hjemmeside, samtidig med at du ”afdrager” på hjemmesiden ved at betale det via abonnement. En abonnementløsning kan derfor måske være bedre for dig.

Hjemmeside med freelancer eller bureau
Hvis du laver en aftale med et webbureau eller en freelancer om at lave en hjemmeside, er der flere ting, som du kan gøre for ikke at blive snydt. Det er først og fremmest en god idé at spørge efter referencer. Derudover kan du tjekke personen eller virksomheden på anmeldelser og lignende, så du er sikker på, at arbejdet er i orden. I forhold til betaling kan det være en god idé at lave en aftale om at betale 50 % af prisen på hjemmesiden med det samme, og de sidste 50 %, når den er færdig. Så er du igen sikker på, at du ikke bliver snydt, når først du har betalt alle pengene.

Sørg for, at du ikke betaler for meget
Prisen på hjemmesider varierer meget og afhænger af, hvad du skal have lavet. En simpel hjemmeside kan for eksempel koste 2.000 kr., mens en mere kompliceret hjemmeside kan koste op til 20.000 kr. Det afhænger derfor af mange faktorer. Hvis du eksempelvis skal have en WordPress hjemmeside med standardfunktioner, hvor du selv står for tekst og billeder, koster det omkring 5.000 kr.

Hvis du skal have en specialbygget hjemmeside med unikke funktioner, koster det måske 10.000 kr. Tænk i disse priser, når du skal ud og finde prisen på din hjemmeside, så er du sikker på, at du ikke betaler mere, end du skal.

Send til en kollega

0.047