23948sdkhjf

Det skal du være opmærksom på, når du køber en brugt bil

Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele ved at vælge en brugt bil. Biler mister hurtigt værdi, når de er blevet brugt, så du kan ende med at gøre dig et rigtig godt køb, hvor du får masser for dine penge.

Til gengæld skal du også være opmærksom på forskellige ting, så du ikke kommer hjem med en dårlig bil. 

Sæt dig ind i bilens totalomkostninger 
Du skal altid sætte dig ind i, hvor meget det koster at køre rundt i den bil, du kigger på. Det kan godt være, at den er billig i anskaffelsespris, men hvor langt kører den på literen, hvad koster den i grøn ejerafgift, og hvor mange penge skal du bruge på reparationer hvert år? 

Brugte biler skal som regel repareres oftere, så det er vigtigt at tage den slags med i dine betragtninger og beregninger, når du skal finde ud af, om det faktisk er et godt køb. 

Undgå disse typiske fejl
Når du køber en brugt bil, kan du ikke altid lige se alt, hvad den gemmer på. Den kan sagtens have nogle fejl inde bag ved, som du skal huske at være opmærksom på. Hvis ikke du husker at være opmærksom og grundig med din research, risikerer du at skulle bruge rigtig mange penge på reparationer. 

Nogle typiske fejl, du skal være opmærksom på, er f.eks.: 

·         Lygter, der er fejljusteret
·         Oliespild fra motoren
·         Rust på bremseklodser
·         Klimaanlæg, der ikke virker 

Det er alt sammen ting, som du ikke nødvendigvis bemærker ved første øjekast. Når du kigger på en brugt bil, skal du aldrig nøjes med at kigge på alle de ydre ting. Hvis du vil være sikker på at gøre et godt køb, skal du kigge på alle detaljerne inde bagved. 

Find en lokal forhandler
Det er en god idé at kigge efter bil hos en lokal forhandler, da du så altid ved, hvor du skal tage hen, hvis du oplever fejl, motorproblemer eller lign. Hos din nyindkøbte brugte bil. Der er et stort udvalg af brugsbilsforhandlere, hvor du også kan finde biler, der er blevet gennemtestet og klargjort til en ny ejer. 

Hvis du bor i Fredericia eller omegn, kan du kigge på fine brugte biler hos Fredericia Brugte Biler, hvor du finder et stort udvalg af brugte biler, der er så gode som ny.

Send til en kollega

0.031