23948sdkhjf

Skal du af med den gamle?: her kan du sælge din Iphone

I dagens danmark er en telefon nærmest uundværlig.

Den er vores primære middel til kommunikation, og det er faktisk svært at forestille sig en hel dag, hvor man ikke bruger telefonen til noget som helst. Det er ikke længere bare opkald og SMS’er vi bruger vores mobiltelefoner til. Nej, efter smartphonens indtog på markedet, så er vores telefon blevet en form for bærbar mini-computer, hvor man nærmest kan lave alt. Her fylder sociale medier utrolig meget, og mange mennesker er også uhyre afhængige af deres telefon i forbindelse med arbejdet. En mobiltelefon er også en forbrugsvare. Der kommer konstant nye mobiler på markedet med nye og bedre features. Og vi forbrugere bliver ved med at finde undskyldninger for at købe en ny.

Nogen slider ganske enkelt den gamle op. Andre taber den, mister den eller ødelægger den. Og nogen går ganske enkelt bare meget op i at have det nyeste af det nyeste. Hvis du er en af dem, der skal til at skifte din gamle fungerende telefon ud med en ny og avanceret, så læs med her. I stedet for at smide den gamle telefon i skuffen som mange gør, så gør samfundet en tjeneste, og sælg den. Det er godt for miljøet, at mobilen bliver genbrugt af nye hænder. Og så kan mindre ressourcestærke mennesker også købe en lækker telefon til en god pris. Der er mange måder, du kan få en sjat penge for din gamle mobiltelefon. Så for at hjælpe dig med at finde rundt i alle mulighederne, så kommer her en lille og simpel guide over en række steder, hvor du kan komme af med din Iphone.

Bluecity
Er ønsket sælg iphone? Så er det slet ikke dumt at gå til Bluecity. Bluecity har været en af de første firmaer online herhjemme til at tilbyde en opkøb af brugte mobiler. Det er en fantastisk hjemmeside, hvor du kan sende din gamle telefon ind mod et beløb i retur, hvorefter andre brugere kan få lov at købe din gamle iphone til en rigtig god pris. Bluecity tilbyder endda fri fragt med PostNord!

Swappie
En nyere spiller på markedet, der også leverer en service, der minder om Bluecity, er Swappie. Her er konceptet det samme. Du starter med at få et prisoverslag på din iphone. Herefter sender du den med posten til Swappie. Her tilbyder de fri fragt med DHL Express. Swappie tjekker derefter din telefon igennem, og så vil du modtage pengene på din konto. Simpelt og nemt.

Den Blå Avis
Er du selv lidt af en krejler, så kan du også søge mod gode gamle DBA, når du skal sælge din gamle Iphone. Her kan du selv være herre over salgs-opslaget og den information, der er tilgængelig på det. Her kan du have en mere personlig kontakt med køberen og lokke den bedst mulige pris ud af vedkommende.

Send til en kollega

0.031