23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2021/S 020-045833
Offentliggjort
29.01.2021
Udbudstype
Forhåndsmeddelelse

Bestilling af materiale

www.kombit.dk

Udbyder

KOMBIT A/S

Forhåndsmeddelelse vedr. KOMBIT A/S' anskaffelse af implementering, levering, support, vedligeholdelse og drift af et ERP-system som en SaaS-løsning


KOMBIT A/S

Forhåndsmeddelelse

Denne bekendtgørelse er kun vejledende

Tjenesteydelser

Retsgrundlag:
Direktiv 2014/24/EU

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn og adresser
Officielt navn: KOMBIT A/S
CVR-nummer: 19435075
Postadresse: Halfdansgade 8
By: København S
NUTS-kode: DK01 Hovedstaden
Postnummer: 2300
Land: Danmark
Kontaktperson: Henrik Klejs
E-mail: hkl@kombit.dk
Telefon: +45 24962634
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://kombit.dk/
I.2) Information om fælles indkøb
Kontrakten tildeles af en indkøbscentral
I.3) Kommunikation
Udbudsmaterialet er gratis, ubegrænset og fuldt tilgængeligt på: www.kombit.dk
Yderligere oplysninger fås på den ovennævnte adresse
I.4) Type ordregivende myndighed
Offentligretligt organ
I.5) Hovedaktivitet
Generelle offentlige tjenester

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Forhåndsmeddelelse vedr. KOMBIT A/S' anskaffelse af implementering, levering, support, vedligeholdelse og drift af et ERP-system som en SaaS-løsning

II.1.2) Hoved-CPV-kode
72000000 It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support
II.1.3) Kontrakttype
Tjenesteydelser
II.1.4) Kort beskrivelse:

Kombit A/S er på nuværende tidspunkt i forberedelsesfasen af en udbudsforretning vedrørende en kontrakt om implementering, levering, support, vedligeholdelse og drift af et ERP-system som en SaaS-løsning. Den ønskede anskaffelse forventes udbudt med udgangspunkt i standardkontrakten Virk17 som aftalegrundlag.

Udbudsforretningen gennemføres som et udbud med forhandling med forventet offentliggørelse af udbudsbekendtgørelse den 20. april 2021.

II.1.5) Anslået samlet værdi
II.1.6) Oplysninger om delkontrakter
Kontrakten er opdelt i delkontrakter: nej
II.2) Beskrivelse
II.2.3) Udførelsessted
NUTS-kode: DK01 Hovedstaden
II.2.4) Beskrivelse af udbuddet:

Kombit A/S er på nuværende tidspunkt i forberedelsesfasen af en udbudsforretning vedrørende en kontrakt om implementering, levering, support, vedligeholdelse og drift af et ERP-system som en SaaS-løsning. Udgangspunktet for anskaffelsen er KOMBIT A/S' behov relateret til styring og økonomiprocesser. KOMBIT A/S har behov for en transparent økonomistyring med fokus på optimeret projektstyring og effektiv administrativ understøttelse heraf.

KOMBITs primære opgave er at udvikle, drive og forankre fælleskommunale it-løsninger. KOMBITs økonomistyring skal sikre, at den tilgængelige finansiering resulterer i de bedste it-løsninger på tværs af kommunerne. KOMBITS økonomiske styring skal sikre topledelse, økonomiledelse og projektledelsen på it-projekterne bedst mulige vilkår for at kunne agere indenfor de finansieringsmæssige rammer, de er underlagt. Herunder sikre en optimal anvendelse af bevillingen, transparens i afregning med kommunerne, samt den løbende projektstyring, herunder leverandør-, kontrakt-og ressourcestyring.

KOMBITs’ direktion skal løbende have overblik over rentabilitet og indtjening i de it-projekter og kunne omprioritere midler internt på projekterne samt have overblik over de langsigtede konsekvenser.

Omkostnings-og indtægtsdrivende faktorer skal kunne udsondres, herunder anvendte satser (fx timepriser), rabatordninger og administrationsbidrag (overhead).

II.2.14) Yderligere oplysninger

Kombit A/S understreger, at denne forhåndsmeddelelse alene er af orienterende karakter om den forestående anskaffelse og udgør således ikke en udbudsbekendtgørelse med frist for ansøgning om prækvalifikation. Kombit A/S agter, som angivet i forhåndsmeddelsens afsnit II.1.4), at offentliggøre en udbudsbekendtgørelse i april 2021.

II.3) Foreløbig dato for offentliggørelse af udbudsbekendtgørelse:
20/04/2021

Del IV: Procedure

IV.1) Beskrivelse
IV.1.8) Oplysninger om GPA-aftalen om offentlige udbud
Dette udbud er omfattet af GPA-aftalen: ja

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.3) Yderligere oplysninger:

Som angivet under forhåndsmeddelelsens punkt II.1.4) er KOMBIT A/S i udbuddets forberedelsesfase, hvorfor der ikke på nuværende tidspunkt foreligger et endeligt udbudsmateriale at henvise til. På den i forhåndsmeddelelsens afsnit 1.3) angivne addresse fremgår yderligere information om ordregiver. Ved spørgsmål hertil henvises til hjemmesiden samt den angivne kontaktperson.

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
26/01/2021

Send til en kollega

0.047