23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
11.07.2022
Udbudstype
Andre

Udbyder

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

7057 - IT-projektledelsesopgaver i forbindelse med udvikling af nye features på Computerome 2.0 samt udvidelse af clusteret (GPU og storage)


Danmarks Tekniske Universitet - DTU

OpgavebeskrivelseDTU vurderer at Copenhagen IT Consult er den eneste leverandør, der kan levere den ønskede ydelse af IT-projektledelsesopgaver i forbindelse med udvikling af nye features på Computerome 2.0 samt udvidelse af clusteret (GPU og storage).

Der er tidligere foretaget en markedsafdækning, da der var behov for at en projektleder kunne indgå i migreringsprocessen om at få flyttet brugere fra C1 til C2 med henblik på at få lukket C1 og få opstartet C2. Vi gik videre med Copenhagen IT Consult, da deres konsulent havde lang erfaring med større IT-projekter inden for sundhed, hvilket er en fordel med det politiske stakeholderlandskab samtidig med at få en forståelse for brugermiljøet, som er en blanding af forskere, det kliniske i regionerne og de kommercielle. Computerome har et komplekst og kritisk infrastrukturmiljø som kræver et forhåndskendskab for at kunne koordinere, lede og agere i disse projekter. Copenhagen IT Consult’s konsulent har formået at bistå med disse projekter og kommet godt ind i diverse features, da der løbende kommer nye features og projekter med en rullende opgradering af infrastrukturen. DTU vil derfor indgå en aftale med Copenhagen IT Consult som løber frem til december, og hvor der vil være fokus på afslutning og overlevering af projekter.

Der er ved markedsafdækningen lagt vægt på at finde en konsulent med nedenstående erfaring.

Personlige kompetencer:
• Lang erfaring og viden om opbygning af større IT-platforme
• Erfaring med og forståelsen for HPC og cloud
• Lede og drive større IT-projekter, procurement- og strategiprocesser
• Stærk kommunikatør på tværs af tekniske og administrative teams
• Lede og implementere postward-delen af større IT-processer

Faglige kompetencer:
• Kursusplatform er en ny feature i vores HPC cluster. Med konsulentens baggrund og kendskab til Compueteren skal det planlægges og koordineres, hvordan den nye feature lanceres i form af jura, prislægning og hvordan brugerne bør håndteres.
• Delphi er en ny feature i vores HPC cluster. Med konsulentens baggrund og kendskab til Computerome skal det planlægges og koordineres, hvordan den nye feature lanceres. Her er konsulenten allerede i gang med planlægning og koordinering og konsulenten har bistået med indhold og design af den side, hvor brugere skal registrere deres data, for at få adgang.
• New storage system tender. Med kendskab til det nu nuværende system koordinerer og leder konsulenten processen med diverse møder og opfølgning med leverandører og Strategisk Indkøb samt drift- og udviklingsteamet.
• VMware statusmøder i forhold til integrering af Delphi i cloudmiljø
• GPU cluster tender. Med kendskab til det nu nuværende system koordinerer og leder konsulenten processen med diverse møder og opfølgning med leverandører og Strategisk Indkøb samt drift- og udviklingsteamet.
• Future architecture strategy. Med kendskab til det nuværende system og brugernes behov og ønsker HPC-løsninger, vil konsulenten indgå i diskussion og klarlægning af den fremtidige arkitekturstrategi. Her er der behov for at konsulenten har den baggrund, som der er opbygget ved migrering fra C1 til C2 samt det nuværende kendskab til nye funktioner og eventuelle udfordringer.
• Pricing. Konsulenten har bistået til prismodellen for C2 og har udarbejdet prisblad for GPC og cloud. Med den baggrund vil konsulenten og skulle udarbejde og indgå i arbejdsgruppen for prismodel for de nye features.
• Compliance review. Konsulenten indgår i arbejdsgruppe for compliance og sikkerhed og bistår til diverse SOP’ere.
• Handover knowledge to employees. Det er planen, at der i løbet af efteråret vil blive udarbejdet en udførlig introduktion af igangværende arbejdsopgaver, der ikke afsluttes inden konsulentens ophør. Derudover vil konsulenten sikre, at der overleveres og dokumenteres løbende, for at en DTU-ansat nemmere kan overtage og sørge for at viden fastholdes in-house.


Annonceret11. juli 2022 11:00:00 CEST
Deadline20. juli 2022 11:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformAndet
CPV kode72220000
MyndighedstypeAndet
Skønnet kontraktsum700 000,00

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmaterialehttp://eu.eu-supply.com/ctm/Supplier/PublicPurchase/336972

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierLaveste pris
Udvælgelseskriterier

Kontaktperson

NavnLise Nørhaven
Telefon+45 93510929
E-maillisno@dtu.dk

Ordregiver

NavnDanmarks Tekniske Universitet - DTU
AdresseAnker Engelunds Vej 1
2800 Kgs. Lyngby
DK
Telefon+45 45252525
E-maildtu@dk.dk
WWWhttp://www.dtu.dk

Send til en kollega

0.078