23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2016/S 137-247677
Offentliggjort
Udbudstype
Opdatering

Udbyder

Digitaliseringsstyrelsen

Rammeaftale om IT-specialistkonsulentbistand til understøttelse og videreudvikling af offentlige IT-infrastrukturløsninger


Digitaliseringsstyrelsen

Berigtigelse

Bekendtgørelse om ændringer eller supplerende oplysninger

Tjenesteydelser

(Supplement til Den Europæiske Unions Tidende, 2016/S 134-241314)

Del I: Ordregivende myndighed/enhed

I.1) Navn og adresser
Digitaliseringsstyrelsen
Landgreven 4
København K
1017
Danmark
Kontaktperson: Inge Rasmussen
E-mail: ingra@digst.dk
NUTS-kode: DK011

Internetadresse(r):

Overordnet internetadresse: http://http://www.digst.dk/

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

Rammeaftale om IT-specialistkonsulentbistand til understøttelse og videreudvikling af offentlige IT-infrastrukturløsninger.

II.1.2) Hoved-CPV-kode
72000000
II.1.3) Kontrakttype
Tjenesteydelser
II.1.4) Kort beskrivelse:

Rammeaftalen skal sikre at Digitaliseringsstyrelsen nem adgang til de specifikke IT-specialistkompetencer, som med deres omfattende erfaring som specialistrådgivere kan bidrage med aktuel viden om og indsigt i mulige rammeværker, teknologier, IT-platforme og løsninger, teknologiske trends samt udviklingstendenser i det offentlige og private IT-marked.

IT-specialistkonsulenterne skal bidrage til at udmønte Digitaliseringsstyrelsens strategiske indsatsområder samt til at understøtte udviklingen samt den daglige drift af de nationale IT-infrastrukturløsninger.

Digitaliseringsstyrelsen ønsker derfor at indgå en række parallelle rammeaftaler men højt specialiserede og stabile IT-specialistkonsulenter, som er indstillede på at yde en personlig og dedikeret indsats som specialistrådgivere og herved supplere og optimere styrelsens egne tekniske kompetencer, når det er nødvendigt. Specialistrådgivningen ydes under otte Delaftaler med opgaver inden for 8 kompetenceområder.

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
16/07/2016
VI.6) Oprindelig bekendtgørelsesreference
Bekendtgørelsens nummer i EUT S: 2016/S 134-241314

Del VII: Ændringer

VII.1) Oplysninger, der skal ændres eller tilføjes
VII.1.2) Tekststykke, der skal ændres i den oprindelige bekendtgørelse
Afsnit nummer: III.1.3)
I stedet for:

1. Referencer fra mindst 5 specialistrådgivningsopgaver og/eller projekter af samme karakter som Delaftalens forretningsområde.

Hver reference skal oplyse følgende:

a. Værdi: Opgavens samlede fakturerede værdi.

b. Modtagere: Ordregivers navn

c. Beskrivelse: Kort præsentation af specialistrådgivningens tidspunkt, område og genstand, med særligt fokus på, hvordan opgaven var karakteriseret ved strategisk rådgivning ydet i et tværfagligt samarbejde præget af faglig åbenhed og vidensdeling.

e. Beskrivelse: Samlede antal specialistrådgivere knyttet til opgaven/projektet i hele opgavens/projektets forløb.

(...) samt dokumenteret erfaring fra opgaver løst for større organisationer prægede af politiske beslutningsprocesser. Det kan f.eks. være offentlige statslige eller kommunale organisationer eller disse organisationers interessenter.

(...)

Det er et mindstekrav at Tilbudsgiver kan fremvise 5 referencer fra opgaver af en karakter svarende til Delaftalens forretningsområde, løst inden for de seneste 3 år.

Læses:

»Tilbudsgiver bedes i BILAG A ESPD punkt IV C Uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer, indsætte en kortfattet beskrivelse af de betydeligste opgaver, hvor de tilbudte IT-specialistkonsulenter har arbejdet inden for rammerne af Statens IT-projektmodeller eller lignende procesmodeller inden for de seneste 3 år.«.

VII.2) Yderligere supplerende oplysninger:

Ordregiver stiller ikke mindstekrav til Teknisk og faglig formåen. I stedet opfordres Tilbudsgiver til at oplyse, hvorvidt de tilbudte IT-specialistkonsulenter har erfaring med at arbejde efter Statens IT-projektmodel eller lignende.

Send til en kollega

0.031