23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2019/S 045-102177
Offentliggjort
05.03.2019
Udbudstype
Forhåndsmeddelelse

Udbyder

Rigspolitiet

J.nr. 2019-005527 Udbud af rammeaftale om levering af udstyr til hastighedsmåling med laser


Rigspolitiet

Forhåndsmeddelelse

Denne bekendtgørelse er kun vejledende

Varer

Legal Basis:

Direktiv 2014/24/EU

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn og adresser
Rigspolitiet
17143611
Polititorvet 14
København V
1780
Danmark
Kontaktperson: Simon Høtoft Nielsen
Telefon: +45 61975626
E-mail: NNI029@POLITI.DK
NUTS-kode: DK0

Internetadresse(r):

Overordnet internetadresse: www.politi.dk

Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/324819

I.2) Information om fælles indkøb
I.3) Kommunikation
Yderligere oplysninger fås på den ovennævnte adresse
I.4) Type ordregivende myndighed
Ministerium eller en anden myndighed på nationalt plan eller forbundsplan, herunder regionale eller lokale afdelinger
I.5) Hovedaktivitet
Offentlig orden og sikkerhed

Del II: Genstand

II.1) Udbuddets omfang
II.1.1) Betegnelse:

J.nr. 2019-005527 Udbud af rammeaftale om levering af udstyr til hastighedsmåling med laser

Sagsnr.: 2019-005527
II.1.2) Hoved-CPV-kode
34970000
II.1.3) Kontrakttype
Varer
II.1.4) Kort beskrivelse:

Rigspolitiet forventer at udbyde en rammeaftale om levering af udstyr til hastighedsmåling med laser. Det er Nationalt Færdsels Center (NFÆ), som er ansvarlig for den praktiske del af indkøbet. Udstyret forventes at blive indkøbt af alle politikredse. Udbuddet forventes at omfatte lasere som enten er håndholdte eller kan anbringes på stativ. Derudover forventes udbuddet også at indeholde et mindre antal lasere, som kan optage billeder/video.

II.1.5) Anslået samlet værdi
Værdi eksklusive moms: 10 000 000.00 DKK
II.1.6) Oplysninger om delkontrakter
Kontrakten er opdelt i delkontrakter: nej
II.2) Beskrivelse
II.2.1) Betegnelse:
II.2.2) Supplerende CPV-kode(r)
35200000
38000000
II.2.3) Udførelsessted
NUTS-kode: DK0
II.2.4) Beskrivelse af udbuddet:

Formål:

Nærværende bekendtgørelse igangsætter ikke selve udbuddet af rammeaftalen. Formålet med bekendtgørelsen, er i første omgang, at invitere til markedsdialog og give potentielle tilbudsgivere lejlighed til at præsentere deres produkter, samt efterfølgende at komme med input til kravspecifikation og tilbudsliste, når udkast forventes at forelægge i Q2 2019.

Der forventes således, at der afholdes 2 dialog runder.

Dialog møde – Runde 1:

I dialog runde 1 inviteres potentielle tilbudsgiveres til individuelle produktpræsentation af deres udstyr til hastighedsmåling, således at Rigspolitiet kan blive klogere på, hvad der findes af udstyr på markedet og markedet generelt.

Produktpræsentationer afholdes:

Torsdag d. 21. marts

Nationalt Færdselscenter

Ejby Industrivej 125-135

2600 Glostrup.

Henvendelse i receptionen.

Rigspolitiet forbeholder sig retten til at indkalde til endnu et møde såfremt antallet af leverandører, der ønsker at deltage, betyder at møderne ikke kan nå at afvikles d. 21. marts.

Produktpræsentationerne vil være individuelle dialogmøder med tilbudsgiverne, som afhængig af tilmeldinger, vil vare ca. 45. minutter til 1 time og 15 minutter.

Potentielle tilbudsgivere opfordres til fokusere på produkternes kvalitet, funktionalitet og karakteristika i deres præsentation.

Tilmelding til skal ske til Udbudskonsulent, Simon Høtoft Nielsen på mail: nni029@politi.dk senest d. 18. marts.

Der kan maksimalt deltage 3 personer per potentielle tilbudsgiver. Navne og evt. titel på deltagere oplyses sammen med tilmeldingen.

Tidspunkt for individuel mødestart for hver tilbudsgiver vil blive meddelt per mail.

Rigspolitiet forbeholder sig af ressourcemæssige hensyn retten til at begrænse antallet af dialogpartnere i begge dialog runder. En eventuel begrænsning vil i så fald ske på baggrund af objektive og saglige kriterier, idet Rigspolitiet ønsker at sammensætte gruppen af dialogpartnere sådan, at den er repræsentativ for markedet, set i forhold til virksomhedens størrelse, geografi og aktivitetsområder.

II.2.14) Yderligere oplysninger
II.3) Foreløbig dato for offentliggørelse af udbudsbekendtgørelse:
02/03/2019

Del IV: Procedure

IV.1) Beskrivelse
IV.1.8) Oplysninger om GPA-aftalen om offentlige udbud
Dette udbud er omfattet af GPA-aftalen: ja

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.3) Yderligere oplysninger:

Dialog møde – Runde 2:

Rigspolitiet forbeholder sig retten til at afholde endnu en runde med markeds dialog, såfremt Rigspolitiet finder det relevant at potentielle tilbudsgivere leverer konkrete skriftlige input og kommentarer til Rigspolitiet foreløbige udkast til materiale, herunder kravspecifikation og tilbudsliste.

Ønske om rekvirering af udkast til Kravspecifikation og Tilbudsliste, samt kommentar ark, kan ske ved henvendelse til:

Udbudskonsulent, Simon Høtoft Nielsen på mail: nni029@politi.dk

Det bemærkes, dog at materialet forventes først at være klar i løbet af Q2 2019.

Såfremt Rigspolitiet finder det relevant vil der på baggrund af indsendte kommentar ark til kravspecifikationer og tilbudsliste afholdes individuelle dialogmøder.Tilmelding / forhåndsintesse bør ske til Udbudskonsulent, Simon Høtoft Nielsen på mail: nni029@politi.dk senest d. 19. april. Dato for evt. individuelle møder med potentielle Tilbudsgivere på baggrund af potentielle tilbudsgivers input til kravspecifikation og tilbudsliste forventes meddelt i løbet af Q2 til de interesserede.

Rigspolitiet forbeholder sig af ressourcemæssige hensyn retten til at begrænse antallet af dialogpartnere i begge dialog runder. En eventuel begrænsning vil i så fald ske på baggrund af objektive og saglige kriterier, idet Rigspolitiet ønsker at sammensætte gruppen af dialogpartnere sådan, at den er repræsentativ for markedet, set i forhold til virksomhedens størrelse, geografi og aktivitetsområder.

Øvrige opmærksomhedspunkter:

Potentielle leverandører skal være opmærksomme på, at de ved deltagelse i markedsdialog accepterer, at Rigspolitiet kan anvende alle indkomne oplysninger i Rigspolitiets udbudsmateriale.

Det bemærkes, at Rigspolitiet ikke er forpligtet til at imødekomme de indkomne kommentarer m.v. Rigspolitiet vil dog vurdere hensigtsmæssigheden af alle kommentarer og ændringsforslag, herunder de juridiske og kommercielle konsekvenser.

Rigspolitiet vil ikke besvare indkomne kommentarer, ændringsforlag, spørgsmål, m.v. Høringsfasen har alene til formål at give Rigspolitiet mere viden om, hvad der findes af produkter på markedet og evt. få input til udkast til kravspecifikation og tilbudsliste m.v. for at sikre, at den kommende rammeaftale bliver udformet på en kommerciel fornuftig måde, og som afspejler brugernes behov og markedet i øvrigt. Rigspolitiet forbeholder sig dog adgang til at henvende sig til potentielle tilbudsgivere for nærmere uddybning af deres produkt præsentationer og evt. kommentarer og ændringsforslag.

Potentielle tilbudsgivere skal være opmærksomme på, at de ved kommentering af udkastet til udbudsmateriale accepterer, at Rigspolitiet kan anvende alle indkomne oplysninger i det endelige udbudsmateriale eller kan offentliggøre det i anonymiseret form. Rigspolitiet skal derfor opfordre til ikke at afgive fortrolige oplysninger.

Alle oplysninger og materialer både i denne meddelelse og på hjemmesiden er udtryk for ordregivers foreløbige udkast. Ordregiver forbeholder sig således ret til at foretage ændringer i alle oplysninger og materialer i det endelige udbudsmateriale bl.a. på baggrund af markedsdialog.

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
01/03/2019

Send til en kollega

0.047