23948sdkhjf

Tidligere elektronik-direktør stifter nyt firma

Thor Mønsted, tidligere administrerende direktør for HP Elektronik-montage, vil hjælpe virksomheder i elektronik- og IT-branchen med at vokse.
Tidligere på året havde Thor Mønsted en finger med i spillet, da firmaet White-Systems kørte en crowdfunding-kampagne for at skaffe midler til at gøre en ny LED Wi-Fi pære klar til markedet.

Læs mere: Startup vil producere Wi-Fi pære i Danmark

Nu starter den tidligere direktør i HP Elektronik montage så konsulentfirmaet Mønsted Growth Strategies IVS. Målet er ifølge Thor Mønsted at bringe sin erfaring fra elektronikbranchen i spil for at hjælpe både etablerede virksomheder og start-ups i elektronikbranchen, tech og IT med at udvikle forretningen og vokse.

- Jeg kan assistere lige fra stiftelse af virksomheden, kan udarbejde en kommercielt fokuseret handlingsplan og kan sikre at virksomheden/organisationen arbejder i den rigtige retning. Jeg bruger mit netværk til at hjælpe dem på vej med kontakt til finansieringskilder, siger Thor Mønsted om, hvordan han kan hjælpe start-ups med at komme derhen, hvor de gerne vil være.

For etablerede virksomheder udvikler han salgs- og vækststrategier samt forandringsstrategier og følger udviklingen og resultaterne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093