23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Blip Systems A/S
Kim Aksel Høgskilde er indtrådt som bestyrelsesformand hos Blip Systems A/S i stedet for Claus Kim Holstein Nielsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Thomas Riis indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lasse Bolander og Christian Ringheim (kilde: CVR).

Blip Systems A/S sælger og udvikler løsninger inden for persontracking og mobil markedsføring.

Candela ApS
Martin Wicking er indtrådt i direktionen hos Candela ApS (kilde: CVR).

Candela ApS er leverandør af LED-strips, lysbånd og profiler.

CSC Danmark A/S
Charlotte Grønfeldt Lundblad er indtrådt som administrerende direktør hos CSC Danmark A/S i stedet for Jørgen Jakobsen. Samtidig er Jørgen Jakobsen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for John Francis Walsh III og Charlotte Grønfeldt Lundblad er indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

CSC leverer services inden for consulting, systems integration og outsourcing.

EET A/S
Bo Rygaard er udnævnt til bestyrelsesformand hos EET A/S i stedet for Thomas Broe-Andersen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er John Thomas indtrådt som administrerende direktør og Jan Holmetoft Iversen er indtrådt i direktionen i stedet for Nicolai Peter Norrbom (kilde: CVR).

EET A/S er distributør af tilbehør til computere, lyd og netværk i hele Europa.

Honeywell A/S
Michael Bonvang er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Honeywell A/S i stedet for Torben Peter Qvist (kilde: CVR).

Honeywell A/S er leverandør af bygningsautomatik.

Ingram Micro ApS
Ulrich Egeskov er indtrådt i bestyrelsen hos Ingram Micro ApS (kilde: CVR).

Ingram Micro ApS er distributør af computerprodukter.

MBM A/S
Lasse Buhl Jørgensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos MBM A/S i stedet for Mogens Jacob Würtz Gyldenskjold, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Ruth Solveig Gyldenskjold udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

MBM A/S er leverandør af dør-, port- og vinduesautomatik.

NKT Photonics A/S
Mikael Svalgaard er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos NKT Photonics A/S i stedet for Pia Jonassen (kilde: CVR).

NKT Photonics A/S er leverandør af laser-teknologi til blandt andet vindmølleproducenter, energiselskaber, telecom-industrien og måleinstrumentindustrien.

Powersense A/S
Ari Johannes Tolonen er indtrådt som administrerende direktør hos Powersense A/S i stedet for Jesper Klingsten Nielsen. Samtidig er Ari Johannes Tolonen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Michael Sørensen (kilde: CVR).

Powersense A/S producerer optisk sensor-teknologi, der kan modernisere elnettet.

Proshop ApS
Poul Thyregod er indtrådt som administrerende direktør hos Proshop ApS i stedet for Morten Duch. Samtidig er Lars Erikssen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Poul Thyregod (kilde: CVR).

Proshop ApS sælger tv, computere og andet hardware.

Senmatic A/S
Mads Wackes Sckerl er indtrådt som administrerende direktør hos Senmatic A/S i stedet for Lars Hvegholm Christensen (kilde: CVR).

Senmatic A/S leverer sensorer og automatikløsninger, gartneriteknik og klimastyring.

Læs mere: Ny Senmatic-direktør dropper ydmygheden

Thorn Lighting A/S
Paul Marcus Coggins er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Thorn Lighting A/S i stedet for Tom Bergseng. Samtidig er Peter John Houghton indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Thorn Lighting A/S er leverandør af udendørs og indendørs belysning med integreret styring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094