23948sdkhjf

Generationsskifte hos Enke Elektronik

Ebbe Enke har solgt sit livsværk til Christina Hjortshøj, der har 10 års erfaring inden for kabelbranchen.
Ebbe Enke grundlagde Enke Elektronik i Stenløse i 1985. Nu har han imidlertid valgt at gå på pension, og siden 1. januar er det Christina Hjortshøj, der har stået i spidsen for virksomheden.

- Jeg har været i kabelbranchen i 10 år, og det var et rent tilfælde, at jeg ringede og talte med Ebbe og fandt ud af, at han var interesseret i at sælge virksomheden, fortæller Christina Hjortshøj.

Salgsorganisation under opbygning
Det tog hende ikke lang tid at tage beslutningen om at springe ud i livet som selvstændig, og efter en kort overgangsperiode sammen med Ebbe Enke står hun nu alene i spidsen for den danske specialist i kabel- og ledningskonfektion.

- Jeg laver tingene på en lidt anderledes måde og har blandt andet tænkt mig at oparbejde en egentlig salgsorganisation i virksomheden. Hidtil har vi mest hentet ordrerne via mund-til-mund metoden, men det er planen, at jeg skal bruge en del af min tid på landevejen og forsøge at gøre os lidt mere kendte, forklarer Christina Hjortshøj, og supplerer:

- Vi vil gerne have flere kunder inden for industrien. Vi laver kabler i små serier og prototyper og er hurtige til at levere, og det setup passer perfekt til industriens behov.

Forrygende travlt
For øjeblikket er der seks ansatte på fabrikken i Stenløse, men Christina Hjortshøj sigter mod at få fabrikken til at vokse i de kommende år, og heldigvis har hun fået en god start.

- Vi har lynende travlt. Det har vi haft siden et godt stykke før jul og skal faktisk til at udvide med ekstra produktionsdamer for at kunne følge med, siger hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093