23948sdkhjf

HPI-direktør afviser anklager som krænkende

Direktør Gert Nielsen tager til genmæle oven på den seneste tids beskyldninger om regnskabsfusk og interne uregelmæssigheder efter konkursen i HPI Electronics.
Fredagens konkursnyhed fra HPI Electronics blev mandag fulgt op af en række historier i flere medier, hvor direktør, Gert Nielsen, mellem linjerne blev beskyldt for at snyde med regnskaberne.

Til sn.dk sagde bestyrelsesformand Martin Rambusch:

- Der har været nogle uregelmæssigheder i nogle interne forhold, så må du selv lægge i det, hvad du vil.

I dag tager direktør Gert Nielsen så til genmæle.

- Den omtalte sag vedrørende HPI kan jeg kun afkræfte og afvise på det mest bestemte, det er yderst uholdbart og krænkende med disse kommentarer, personligt føler jeg mig meget krænket i den sammenhæng, siger han til Electronic Supply.

Læs også: HPI-direktør beskyldes for regnskabsfusk

Gert Nielsen kan heller ikke genkende beskyldningerne om, at han skulle have opdigtet ordrer i millionklassen, det har aldrig været tilfældet.

- De meget generelt omtalte forhold tilbagevises på det mest bestemte og er ikke korrekte - der er aflagt regnskaber i overensstemmelse med alle gældende regler, understreger Gert Nielsen.

Han lader forstå, at sagen ikke er rimelig og beklager sagen på ikke bare egne men også de ansattes vegne.

- Der er arbejdet gennem mange år i denne virksomhed, og den beslutning, der er gennemført, er forkert baseret og i strid med selskabets ejer interesser - det beklager jeg på virksomhedens og medarbejderne vegne, afslutter han.

Læs også: HPI Electronics under konkursbehandling

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109