23948sdkhjf

Dansk lydfirma kostede filippinere én milliard

Der blev lagt godt én milliard kroner på bordet, da Aarhus-baserede TC Group fik nye ejere.
Den 1. maj kom det frem, at TC Group, som producerer elektronisk udstyr til musikbranchen, var blevet solgt til det store audio-holdingselskab Music Group for rigtig mange penge.

Læs også: Solgt: TC Group på nye hænder

Nu er der så sat tal på handlen.

Godt en milliard kroner betaler filippinsk-baserede Music Group for TC Group. Det oplyser Clearwater International Denmark, som har været rådgiver på salget.

Resultatet af en længere proces
Salget har været på vej siden TC Groups ledelse i september 2015 annoncerede, at firmaet skulle gøres interessant for en køber.

Læs også: Salg af TC Group følger planen

- TC Group havde vist imponerende vækst det seneste år og havde nået et punkt, hvor man kunne følge en række forskellige og attraktive vækstmuligheder. Da man stod overfor disse muligheder var det logisk samtidig at overveje om TCs fremtidige udvikling ville drage fordel af et skifte i ejerskabet, siger Per Surland, partner i Clearwater International.

Music Group har planer om at foretage store investeringer, som skal positionere TC Groups brand i toppen af audioindustrien.

Aarhus-baserede TC Group, som laver blandt andet forstærkere, fodpedaler og lydfinesser, har et stærkt fokus på innovation. Firmaet tæller mærkerne Lab Gruppen, Lake, TC Helion samt TC Electronics og Tannoy.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093