23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny, stærkere parallelgriber med minimale byggemål fra SMC

Stigende brug af robotarme giver udfordringer med hastighed og præcision på produktionslinjen. Men den nye, kompakte, pneumatiske JMHZ2 parallelgriber imødekommer SMC disse udfordringer.

Den nye serie af gribere - JMHZ2 - er designet af SMC til at være både lille og let - men samtidigt maksimere gribepunkt og produktivitet.

Selvom JMHZ2 er op til 21 procent kortere i længden og op til 43 procent lettere end dens standard modstykke, har JMHZ2 den samme borestørrelse. Derved øges det maksimale gribepunkt og man undgår kontakt mellem griberens hus og maskinen. Reducerede inerti-belastninger gør robotarmen i stand til at bevæge sig hurtigere. Herved forbedrer den nye parallelgriber cyklustider og kundens output optimeres.

Desuden har SMC’s eksperter fokuseret på at give kunden høj stabilitet og præcision med en gentagelsesnøjagtighed på ±0,01 mm. Det er lykkedes ved at integrere en lineær føring og fingrene i ét stykke.

Salgs- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC Danmark A/S siger: "Nutidens maskiner fortsætter med at blive mindre og lettere, med komponenter, der er pakket ind i det tilgængelige rum. Vi har taget dette i betragtning, da vi designede den nye parallelgriber. Med den usædvanlige ekstra, nye feature som en lineær guide jo er, er vi overbeviste om, at JMHZ2 bliver en populær tilføjelse til vores J-serie."

For yderligere fleksibilitet har den nye parallelgriber, JMHZ2, tre monteringsmuligheder fra to retninger og fås i fire størrelser: Ø8, Ø12, Ø16 og Ø20. Dette gør det til en ideel løsning til håndtering af små arbejdsemner, hvor der er en lang afstand fra materialehåndtering til gribepunktet, end-of-arm, overførsel af lette arbejdsemner og pick & place-applikationer i trange rum.

For mere information om den nye JMHZ2, kan du besøge SMC’s digitale produktkatalog på www.smcdk.com.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047