23948sdkhjf

Necas er i voldsom vækst...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Necas A/S

… og vi er i gang med at udvide kapacitet og produktion. Derfor leder vi løbende efter nye medarbejdere, der kunne være med i vores udviklingsrejse.

For nylig har vi taget imod Kristine, som er her i virksomhedspraktik. Hun hjælper os med forskellige opgaver indenfor indkøb og administration, men hendes hovedopgave er at varetage vores marketingsafdeling - at implementere og vedligeholde forskellige marketingskanaler, samt hjælpe os med at udvikle Necas’ nye hjemmeside. Kristine har været i virksomheden i næsten 2 måneder, og hendes første indtryk af vores virksomhed er ret positivt:

”Jeg har følt mig velkommen fra første dag. Alle er venlige og imødekommende. De arbejder hårdt og har meget travlt, men der er altid plads til at fjolle og grine lidt. Også lederne er altid med. Desuden føler man sig værdsat, og Peter (direktør) sørger for at sige et godt ord og give et skulderklap, når man har fortjent det. Det hele føles så naturligt og utvungen. Jeg kan virkelig sige, at Necas er en arbejdsplads, hvor alle er inkluderet og værdsat, og det er et godt sted at være.”

Medarbejderne er vores nøgle til succes, derfor er vi konstant i gang med at forbedre arbejdsmiljøet i virksomheden og passe på vores medarbejdere, så de altid føler sig trygge og værdsat i Necas.

Pas godt på dine medarbejdere, og de vil tage sig af din forretning!

Læs om Necas: https://necas.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Necas A/S

Juelstrupparken 9
9530 Støvring
Danmark
Necas A/S

Send til en kollega

0.078