23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanditron viser for første gang Nordson DAGE’s nye X-Plane™ på det danske marked

Det sker på E-12 i Odense Congress Center den 11. – 13. September 2012. Scanditron findes på stand nr. 3800.

Denne revolutionerende option til Nordson DAGE’s række af industri-ledende røntgensystemer, anvender en patentanmeldt CT teknik til at generere 2D røntgen skiver i et hvilket som helst plan af et trykt kredsløb, uden behov for at klippe i eller på anden vis ødelægge printet. På denne måde kan den overlegne billedkvalitet som Nordson DAGE røntgensystemer altid leverer, nu blive udvidet til at separere individuelle lag på et højt kvalitetsniveau, som den traditionelle laminografi teknik ikke kan opnå.

X-Plane™ teknologien er hurtig, simpel og let at anvende. Printene placeres i Nordson DAGE røntgensystemet og røntgenbilleder tages 360° rundt om det ønskede område. X-Plane™ viser positionen og størrelser af voids i forbindelser og andre lokationer indeni BGA, CSP, QFN, LGA, etc. Ydermere kan teknologien identificere Head-on-Pillow (HoP) og åbne samlinger.

X-Plane™ optionen vises på en DAGE XD7600NT Diamond FP som er det ultimative flat panel inspektionssystem med QuickView CT. Inspektionssystemet udnytter den seneste teknologi med flat panel detector til at give det ultimative valg af højeste kvalitet indenfor røntgeninspektion på markedet i dag.

Interesserede opfordres til at medbringe egne monterede printplader, så vi kan vise jer hvor enkelt det er at inspicere selv meget komplekse print.

Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14451390
P nummer: 1000746068

Send til en kollega

0.033