23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Develco tager ansvar for dit produkt fra vugge til grav

Udviklingshuset Develco tilbyder produktudvikling og produktionsstyring. På High Tech Summit 2019 udstiller Develco nye bæredygtige IoT løsninger og har et attraktivt messetilbud.

Allerede i 1965 gav Gordon E. Moore sit bud på fremtiden med en fordobling af antallet af transistorer eller komponenter hver 18 måned. En af de mange bekræftelser på Moores lov er tech eventen High Tech Summit, hvor alle tech interesserede mødes om Internet of Things (IoT), Industry 4.0, Sustainable Environment m.m. Her udstiller udviklingshuset Develco de nyeste bæredygtige IoT løsninger.

Fremtidens teknologi

Selvkørende biler bliver en del af fremtidens nye højteknologiske produkter, der vil ændre forbrugernes livsstil og adfærd og påvirke ikke blot bilindustrien men mange andre industrier og brancher ifølge teknologieksperten Brad Templeton. Den hastige teknologiske udvikling kan ses som en bekræftelse på Moores lov og vil resultere i løbende lanceringer af nye teknologiske produktløsninger.

 Produktudvikling og produktionsstyring

Som erfaren og uafhængig udviklingspartner tilbyder Develco et full-service koncept med fokus på produktudvikling og produktionsstyring og kan følge din teknologiske produktløsning fra vugge til grav. Develco sparrer med kunderne om nye teknologiske produkter og kan påtage sig ansvaret igennem hele produktlivscyklussen lige fra den første idéfase til produktkoncept, udvikling, pilotproduktion, masseproduktion og produktionsstyring.

Develco er din danske samarbejdspartner til produktudvikling inden for elektronik, embedded software, trådløs kommunikationsteknologi, IoT løsninger, mekanik, Design for Manufacturing samt test og godkendelser. I udvikling af IoT løsninger er Develco en kvalificeret medspiller og har et stort netværk til udvalgte strategiske samarbejdspartnere. Gennem årene har Develco udviklet mange forskellige produktløsninger både til det offentlige og til private virksomheder på BtC- og BtB-markedet.

 ”Ved at outsource din teknologiske produktudvikling til Develco som ekstern udviklingspartner kan du fokusere på din kerneforretning, imens vi koncentrerer os om at udvikle lige præcis den produktløsning, som din virksomhed efterspørger til aftalte betingelser. Ligesom vi kan være ansvarlige for produktionsstyring i hele produktets levetid. På High Tech Summit 2019 har Develco desuden et attraktivt messetilbud”, udtaler CEO Jakob Bjerre.

Develco A/S
Hedeager 40
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13441243
P nummer: 1000564149

Kontaktperson

AR
Anette Rosenvinge
Marketing Responsible
+45 41778803 anr@develco.dk

Send til en kollega

0.031